Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dukla Trenčín zachytila svojich 90 rokov v knihe, krstným otcom Ján Pardavý

TRENČÍN - Bývalý útočník Dukly Trenčín Ján Pardavý sa stal krstným otcom knihy Šampióni spod hradu, ktorá mapuje 90 rokov hokeja v Trenčíne.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Jej autorom je Miloš Radosa, ktorý je v súčasnosti aj členom dozornej rady trenčianskeho klubu.

Už bývalý hokejový útočník Ján Pardavý krstil ľadom z korčúľ bývalého trénera Tanoczkého. "Pre mňa je obrovskou cťou, že som dostal príležitosť túto knihu pokrstiť. Milošovi patrí veľké poďakovanie, že sa na to podujal a dokončil ju. Už keď som sem prichádzal a stretával legendy trenčianskeho hokeja, uvedomil som si, čo to znamená, že obyčajný chalan zo Sihote má tú možnosť pokrstiť takúto knihu. Je to naozaj veľká česť," citovala Pardavého klubová stránka trenčianskej Dukly.

Publikáciu bude možné zakúpiť na akcii Bavme sa športom, ktorá sa bude 21. augusta konať v jednom z trenčianskych nákupných centier a k dispozícii bude aj v novom fanshope Dukly. "Publikácia je rozsiahla. Je v nej veľa obrázkov i novinových výstrižkov, najmä z histórie. Verím, že sa bude ľuďom páčiť a že sa bude všetkým dobre čítať a budú z nej mať radosť. Chcel by som poďakovať môjmu kolektívu, moja Sonička vždy hovorila, že má v tom hokej, ale veľmi mi pomáhala spracovať všetky materiály. Sonin syn Maťo tomu rozumel, je hokejový fanúšik. Pomáhala aj moja dcéra Natália a aj kolega Miro Žiačik pomáhal so scanovaním a prácami, ktoré boli pri tvorbe knihy potrebné. Toto bol tím, ktorý veľmi makal v posledných siedmich či ôsmich mesiacoch, aby publikácia uzrela svetlo sveta. Veľmi pekne im ďakujem," uviedol autor knihy Miloš Radosa.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články