Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kluby hlasovanim rozhodli o prípadnej účasti zahraničných tímov v Tipsport lige

Zástupcovia mužstiev Tipsport ligy nechcú v budúcej sezóne medzi sebou družstvá z Poľska a Maďarska. Prípad Vsetín je otvorený.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Hlasovanie sa uskutočnilo v priebehu minulého týždňa a výsledok bol veľmi tesný (podľa našich informácií bol pomer hlasov 5:4). "Počas zasadnutia klubov Tipsport ligy bolo klubmi odporučené predstavenstvu Pro Hokeja neprijať ponuky zahraničných účastníkov týkajúce sa nasledujúcej sezóny. To znamená, že v nasledujúcej sezóne nebude v Tipsport lige vystupovať zahraničný tím. Týkalo sa to konkrétne klubov z Maďarska a Poľska", okomentoval výsledky hlasovania Richard Lintner.

V odlišnej pozícii je možný vstup Vsetína do nášho klubového hokeja. "My ako Tipsport liga sme so Vsetínom nikdy nerokovali. Nás sa táto téma netýkala, preto sa k nej nechcem ani vyjadrovať. Ak sa to týka jednotlivých klubov, musí to komunikačne vyriešiť tento klub. My ako riadiaci orgán sme riešili ponuky z poľskej a maďarskej strany. Športová rada, teda kluby, odporučili predstavenstvu neprijať zahraničného účastníka. Predstavenstvo toto rozhodnutie akceptovalo," tvrdí Lintner vo vyjadrení uverejnenom na stránke hokejportal.sk. Doplnil, že kluby musia svoje záväzky voči hráčom vyrovnať do konca júla. Na základe toho budú vydané licencie pre budúcu sezónu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejportal.sk

Diskusia

Podobné články