Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Toronto ľahko zdolalo Boston, Gáboríkov gól kráľom nestačil

Noc zo stredy na štvrtok ponúkla dva zápasy NHL, predstavili sa dvaja Slováci.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Toronto na domácom ľade vyhralo vysoko 6:1 nad Bostonom Bruins a vrátili im prehru z minulého vzájomného zápasu, ktoré skončilo 4:1 v prospech Bruins. O dnešnom víťazstve rozhodla druhá tretina, v nej hráči Toronta pridali štyri góly.

Bostonu chýbal pre zranenie ich kapitán Zdeno Chára a tak snajper Toronta Phil Kessel mal uľahčenú prácu pri strieľaní gólov. Z víťazstva sa tešil Richard Pánik, ktorý sa do štatistík dnes nezapísal. Odohral dvanásť minút, za tento čas vyslal na bránu jednu strelu.

V zápase medzi LA Kings a Anaheimom Ducks išlo o prvé stretnutie v tejto sezóne. Kalifornské derby sa po celý čas vyvíjalo lepšie pre kráľov z LA, Anaheim musel doťahovať. Nakoniec svojou bojovnosťou dotiahli zápas až do samostatných nájazdov, v nich boli úspešnejší a pripisujú si 2 body.

Marián Gáborík stelil svoj druhý gól v sezóne v 48. minúte a ako jediný premenil samostatný nájazd. Odohral niečo vyše 19 minút a pripísal si aj jeden plusový bod.

Toronto Maple Leafs 6:1 Boston Bruins (1:0, 4:1, 1:0)

Góly:7. Kessel (Phaneuf, Franson), 21. Kessel (Bozak, van Riemsdyk), 22. Reilly (Holland), 24. Bozak (van Riemsdyk, Franson), 30. van Riemsdyk (Bozak, Gardiner), 48. Holland (Komarov, Santorelli) – 35. Seidenberg (Lucic, Bergeron)

Anaheim Ducks 6:5 sn Los Angeles Kings (0:2, 2:1, 3:2 - 0:0)

Góly:28. Fowler (Rakell), 32. Silfverberg (Kesler, Lindholm), 43. Kesler (Silfverberg), 55. Kesler (Lindholm), 59. Getzlaf (Smith-Pelly, Vatanen), rozh. náj. Kesler – 10. Kopitar (t.s.), 20. Doughty (Muzzin, Carter), 30. Lewis (Clifford, McNabb), 48. GÁBORÍK (Doughty, Muzzin), 52. Williams (Martinez, Kopitar)

Zdieľajte:
Zdroje informácií: HokejovySvet.sk, nhl.com

Diskusia

Podobné články