Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Na Zemplíne neznámi páchatelia poškodili rozhodcom autá, Daniel Konc starší už podal trestné oznámenie

MICHALOVCE - Po piatom semifinálovom zápase Tipos extraligy medzi Michalovcami a Popradom (2:3pp) neznámi páchatelia poškodili autá dvom rozhodcom.
Zdroj: 35618
Zdieľajte:

Vandali si zobrali na mušku vozidlá jedného z hlavných rozhodcov Daniela Konca staršieho a čiarového Lukáša Kaceja. Práve on si ráno našiel poškodené vozidlo a upovedomil svojho kolegu. „Zistil som to až ráno, z Michaloviec sme odchádzali po tme o desiatej večer. Ráno ma kontaktoval kolega Kacej, ktorý bol na druhom aute. Posielal mi fotky svojho auta, že má poškriabanú kapotu, tak nech si idem aj ja pozrieť svoje auto. Keď som si skontroloval ja to svoje, zistil som, že mám to isté,“ uviedol pre sport24.sk Daniel Konc starší, ktorý už na polícii podal trestné oznámenie.

Prečítajte si aj

HK Dukla Ingema Michalovce cíti veľkú krivdu: Precedens, ktorý len bude zvyšovať napätie!

„Auto bolo na stráženom parkovisku, kde nás na konci po zápase odprevádzal domáci usporiadateľ aj bezpečnostný manažér. Predok auta sme mali otočený smerom k plotu, tašky si dávame do zadných kufrov. Bola teda tma, nikto na nás nekričal, ani nás neurážal, takže sme nemali dôvod chodiť okolo auta a kontrolovať si ho, hlavne keď bol s nami spomínaný usporiadateľ,“ pokračoval vo vysvetľovaní pre sport24.sk rodák z Nitry a dlhoročný ostrieľaný arbiter. Po pätnástich rokoch tak zažil ďalší nepríjemný zážitok „Po jednom zo zápasov prepichli gumy na aute. Kolegovia-rozhodcovia zase v minulosti zažili, že im pouvoľňovali kolesá na autách,“ doplnil Daniel Konc starší.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport24.sk

Diskusia

Podobné články