Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Detva a Poprad to nebudú: Čo Košice?

BRATISLAVA - Slovenský útočník Martin Réway ešte nemá klub pre nadchádzajúcu sezónu.
Zdroj: 34680
Zdieľajte:

Réway hneď po predčasnom konci sezóny ohlásil odchod z klubu HK Poprad. Okrem toho avizoval svoje psychické problémy, kvôli ktorým zvažoval ukončenie aktívnej činnosti. Momentálne je vo fáze prípravy na nový ročník, avšak sa ešte nemôže pochváliť menom svojho mecenáša.

Prečítajte si aj

Po odpredaji Slovana Bratislava by sa mali vrátiť do klubu dve osobnosti

"Chcel by som ostať na Slovensku. V Poprade som sa cítil dobre. Viem si predstaviť hrávať naďalej v našej extralige,“ povedal pre sport.sk 25-ročný rodák z Prahy, ktorý priznal telefonát s prezidentom Detvy Ľuptákom. „Volal som s pánom Ľuptákom, ale nie ohľadom Detvy. Malo to súvislosť s trénerom Ernestom Bokrošom,“ doplnil. Popradčania ho doteraz neoslovili s ponukou na obnovenie spolupráce, preto už tento klub považuje za uzavretú kapitolu. Jeden čas sa povrávalo, žeby sa mohol držiteľ bronzu z MS U20 2015 presunúť do HC Košice. Východniari sa ale zmietajú vo veľkých finančných problémoch.

Prečítajte si aj

Káder Detvy vystuží trojica kanadských hokejistov

„Z Košíc poznám pána Šťastného, ktorý ma viedol ešte v mládežníckych rokoch v Slavii Praha. Viackrát sme sa zhovárali, keď ešte pôsobil v českej extralige. Ostali sme v kontakte, uvidíme, čo z toho bude. Nechcem nič predbiehať. Nebolo to len o Košiciach. V prvom rade to musí dávať zmysel nielen pre mňa, ale aj pre klub, kde nakoniec podpíšem zmluvu,“ jasne definoval svoju budúcnosť pre denník Šport Martin Réway.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: denník Šport

Diskusia

Podobné články