Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Banská Bystrica dostala pokutu za správanie fanúšikov a dala podnet na disciplinárne stíhanie rozhodcu Stana

BANSKÁ BYSTRICA - Pokutou 300 eur potrestala DK SZĽH klub HC ´05 iClinic Banská Bystrica za správanie jej fanúšikov v stretnutí proti Košiciam (26.1.2020).
Zdroj: 33587
Zdieľajte:

"V čase 42:27 a opakovane v čase 48:18 stretnutia došlo zo strany divákov domáceho mužstva k opakovanému skandovaniu vulgárnych urážok smerom k súperovi," píše sa v rozhodnutí DK SZĽH. Spomínaný duel domáci "barani" po veľkej dráme v nájazdovej lotérii vyhrali. Okrem toho sa však bude disciplinárna komisia zaoberať ich podnetom na rozhodcu Stana, ktorý udelil niekoľko trestov Jordonovi Southornovi v stretnutí v Poprade.

Pozrite si aj

VIDEO Rekapitulácia rušného februárového pondelka

Kanaďan nakoniec dostal dodatočný trest len na jeden zápas, nakoľko DK SZĽH rozhodla, že skutok sa nestal: "DK SZĽH na základe podnetu HC 05 Banská Bystrica a.s. zo dňa 01.02.2020 začína disciplinárne konanie pre podozrenie zo spáchania disciplinárneho previnenia (uvádzanie nesprávnych údajov podľa čl. 32 II. oddielu I. hlavy osobitnej časti Disciplinárneho poriadku SZĽH), ku ktorému malo dôjsť uvedením nesprávnych údajov v zápise o stretnut HK Poprad – HC 05 Banská Bystrica zo dňa 24.01.2020," znova sa píše v správe od SZĽH.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články