Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Do zahraničia ho to neláka, Brejčák by rád vydržal v Banskej Bystrici

BANSKÁ BYSTRICA - Skúsený obranca Ján Brejčák trénuje v Banskej Bystrici a odohral aj oba doterajšie prípravné stretnutia HC ´05 iClinic.
Zdroj: 26200
Zdieľajte:

Zverenci Dana Cemana najskôr prehrali s Bratislavou Capitals, v sobotu porazili vo Zvolene nováčika Tipsport ligy z Michaloviec: "Trénujeme na béčku, čiže je dosť badateľný rozdiel, keď prídeme na také veľké ihrisko ako je vo Zvolene. Tréner nám vždy prízvukuje, aby sme korčuľovali, pretože nie je jednoduché prejsť z menšieho na väčšie ihrisko. Som však rád, že stretnutie proti Michalovciam nám vyšlo. Splnili sme detaily, ktoré sme si povedali, že chceme robiť. Oproti prvému zápasu sme sa zlepšili. Mali sme lepšie prihrávky, vyhrávali sme súboje. Stále však máme na čom pracovať," hodnotil pre hokejovysvet.sk Ján Brejčák.

Prečítajte si aj

Ceman hromžil kvôli problémom so štadiónom, McMurtry odcestoval domov

Ten pod Urpínom najskôr iba trénoval, momentálne však už má podpísaný kontrakt: "Už som sa dohodol na zmluve, no bližšie by som to nechcel rozoberať," hovorí pre náš portál. Jedným očkom bude sledovať zahraničie, rád by však ostal na Slovensku: "Chcem hrať Ligu majstrov, na zahraničie sa teraz nepozerám. Veľmi to neriešim. Mám malú dcérku a aj kvôli nej by som chcel ostať na Slovensku. Ak by prišla nejaká lukratívna zmluva, tak možno by som šiel, avšak zatiaľ som spokojný v Bystrici," vysvetľuje Brejčák.

Je teda dosť možné, že rodák z Popradu začne na strednom Slovensku nový ročník Tipsport ligy: "Uvidíme, teraz sa sústredím na prípravu. Čo bude o mesiac momentálne neriešim," tvrdí: "V Banskej Bystrici je dobré zázemie. Poznám chalanov, trénera, vedenie aj systém hry. Klub vyhral trikrát po sebe titul. Kvalita v tíme je."

Prečítajte si aj

Slovan pracuje na posilách: Kto všetko má prísť do mužstva?

Ján Brejčák aj minulú sezónu začal v mužstve Dana Cemana, nastúpil na dva zápasy Ligy majstrov a potom odišiel do fínskeho HPK Hämeenlinna. V Liige sa tešil z majstrovského titulu: "Až do trištvrte sezóny to bolo super, ale potom som mal otras mozgu a bolo ťažké vrátiť sa späť a dostať dôveru od trénera. Dal mi to patrične pocítiť, no vydržal som to a som rád, že som získal fínsky titul," dodal 30-ročný bek pre hokejovysvet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články