Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ak Slovan vstúpi do Tipsport ligy, bude to samovražda

BRATISLAVA - Bývalý člen výkonného výboru SZĽH Marián Vávra hovorí, že ak Slovan Bratislava vstúpi do Tipsport ligy, bude to samovražda.
Zdroj: 31366
Zdieľajte:

Sám si nevie predstaviť, ako by klub mohol fungovať po návrate z KHL a tváril sa, že sa v podstate nič nestalo: "Slovan odišiel zo slovenskej ligy preto, že chcel odísť. Tým, že odišiel, spôsobil obrovskú marketingovú ujmu ostatným klubom. Nevykúpil sa z nej a na základe čoho sa má vrátiť. Všetky kluby musia plniť pravidlá zo športovej stránky, tak prečo by mal byť Slovan výnimkou? Ak mu to predstavitelia zväzu umožnia, potom je so slovenským ligovým hokejom koniec. Kluby sa musia voči tomu ohradiť," povedal Vávra pre denník Šport.

Prečítajte si aj

VIDEO Návrat Slovana teší, ale budú trvať na splnení podmienok

Počas siedmich sezón sa Slovanu v KHL podarilo dvakrát postúpiť do play off. Premiérovo sa do vyraďovacej časti kvalifikoval vo svojej nováčikovskej sezóne 2012/2013 pod vedením Rostislava Čadu a potom o tri rok neskôr pod taktovkou Čecha Miloša Říhu. V oboch prípadoch ho zastavili moskovské kluby. S Dinamom prehral v sérii 0:4 a rovnakým pomerom aj s CSKA.

Sezóna 2015/2016 bola pre Bratislavčanov najúspešnejšia, v 60 zápasoch získali 89 bodov. Potom to však s klubom išlo dolu vodou. V priebehu ďalších sezón sa na svetlo dostávali informácie o finančných problémoch a po skončení vlaňajšieho ročníka sa nahlas hovorilo o ďalšom pokračovaní klubu.

Prečítajte si aj

VIDEO Edmonton Oilers sa zameral na nemeckého reprezentanta
Zdieľajte:
Zdroje informácií: Denník Šport, TASR

Diskusia

Podobné články