Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

MS 2016 - Priebežné poradie tipovacej súťaže o skvelé ceny

HUMENNÉ - Ako sa vám darí? Aká je vaša šanca vyhrať jednu zo skvelých cien? Tu si môžete pozrieť priebežné poradie našej tipovacej súťaže k MS 2016.
Zdroj: koláž hokejovysvet
Zdieľajte:

Klikli ste si na tento článok náhodne a neviete, o čom točíme? Všetko podstatné o našej súťaži, ako a kde sa zapojiť i ako zbierať body, sa dozviete tu.

Pripomeňme si, o aké ceny hráme:

1. miesto: 25 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte + originálne tričko Hokejovysvet.sk (limitovaná edícia k MS 2016) + “zlatá” medaila
2. miesto: 15 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte + originálne tričko Hokejovysvet.sk (limitovaná edícia k MS 2016) + “strieborná” medaila
3. miesto: 10 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte + originálne tričko Hokejovysvet.sk (limitovaná edícia k MS 2016) + “bronzová” medaila
4.-10. miesto: originálne tričko Hokejovysvet.sk (limitovaná edícia k MS 2016)

Navyše všetci noví klienti Tipsportu hrajú o skvelý bonus až do 22 eur! Ako ho získať, sa dozvieš v tomto článku.

O umiestnení súťažiacich v tabuľke za celý turnaj MS rozhodnú kritériá v tomto poradí:

1. Vyšší počet získaných bodov za tipy v jednotlivých kolách. Viac o bodovaní tu.
2. Menšia odchýlka medzi tipovaným a skutočným časom padnutia prvého gólu v zápase (berie sa priemerná odchýlka zo všetkých tipovaných zápasov)
3. Kto zo súťažiacich častejšie pridával svoje tipy skôr
4. Žreb (len v prípade nutnosti).

Priebežné hodnotenie je zoradené podľa prvých dvoch kritérií. Ak je na základe prvých dvoch kritérií medzi niektorými súťažiacimi priebežný stav nerozhodný, ich mená sú zoradené podľa abecedy. Kritériá 3 a 4 sa vyhodnotia až na konci súťaže a to iba v prípade nutnosti určenia cien, ak kritériá 1 a 2 nerozhodnú.

Body za zápasy sa aktualizujú po každom odohratom zápase, priemerná odchýlka od minúty 1. gólu po poslednom (druhom) zápase každého kola.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet

Diskusia

Podobné články