Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

MS 2016 - Veľká tipovacia súťaž na Facebooku!

BRATISLAVA - Sleduj skvelý hokej, fandi našim a popritom sa zabav s našou súťažou! Okrem zábavy na teba čaká kopec fantastických cien! Vyhrávaj kredit na tipovanie v každom hracom kole. Prebojuj sa medzi 10 najlepších za celý turnaj a získaš cenu, ktorú inde nenájdeš. :) Alebo to dotiahni až na stupeň víťazov - a vybojuj si medailu, ktorá ti bude navždy pripomínať tento veľký úspech. :)
Zdroj: koláž, hokejovysvet.sk
Zdieľajte:

BONUS NAVYŠE pre všetkých NOVÝCH klientov Tipsportu, ktorí si SPRÁVNE založia hráčsky účet počas MS: získaj minimálne 4 a maximálne až 22 EUR na svoj hráčsky účet! Čím skôr začneš súťažiť, tým väčší bonus môžeš získať! Všetko o bonuse nájdeš v tomto článku.

Pravidlá súťaže a ceny

Súťaž bude prebiehať na Facebooku v skupine Zlatá generácia slovenských hokejistov . Spolu nás čaká 6 súťažných kôl. V každom z nich je tvojou úlohou tipnúť si presný výsledok v riadnom hracom čase a minútu 1. gólu v zápase. Klasický model súťaže, s ktorým si sa už možno u nás na Facebooku stretol. Jediný rozdiel bude v tom, že netipujeme len jeden, ale v každom kole rovno dva zápasy!

Traja najúspešnejší tipéri v každom kole získavajú nasledujúce ceny :
1. miesto: 12 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte
2. miesto: 6 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte
3. miesto: 4 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte

Ako určíme tých najúspešnejších? Jednoducho – každý tipovaný zápas obodujeme a tí, čo získajú najviac bodov v danom kole, dostanú ceny. Počas celej súťaže platí nasledujúce bodovanie :
Úplne nesprávny tip (neuhádneš ani víťaza zápasu) = 0 bodov
Uhádnutie len víťaza zápasu (domáci/remíza/hostia) = 1 bod
Uhádnutie víťaza zápasu a presného gólového rozdielu = 2 body
Uhádnutie presného výsledku zápasu = 4 body .
1 bonusový bod sa dá v každom kole získať za „Like“ („Páči sa mi to“) na FB príspevok so súťažou!

V prípade rovnosti bodov rozhodujú o umiestnení v danom kole ďalej kritériá v nasledujúcom poradí:
(1.) Menšia odchýlka medzi tipovaným a skutočným časom padnutia 1.gólu (berie sa súčet odchýlok za oba zápasy)
(2.) Skorší čas pridania tipu

Dlhodobá súťaž

A to stále nie je všetko! Ak nevyhráš v jednom súťažnom kole, to vôbec nevadí. Body za celé MS sa spočítavajú. Prebojuj sa medzi 10 najlepších a okrem prestíže ťa neminú ani ďalšie jedinečné ceny!

1. miesto: 25 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte + originálne tričko Hokejovysvet.sk (limitovaná edícia k MS 2016) + “zlatá” medaila
2. miesto: 15 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte + originálne tričko Hokejovysvet.sk (limitovaná edícia k MS 2016) + “strieborná” medaila
3. miesto: 10 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte + originálne tričko Hokejovysvet.sk (limitovaná edícia k MS 2016) + “bronzová” medaila
4.-10. miesto: originálne tričko Hokejovysvet.sk (limitovaná edícia k MS 2016)


Priebežné poradie dlhodobej súťaže nájdeš tu.


O umiestnení súťažiacich v tabuľke za celý turnaj MS rozhodujú kritériá v tomto poradí:
1. Vyšší počet získaných bodov
2. Menšia odchýlka medzi tipovaným a skutočným časom padnutia 1.gólu (berie sa priemerná odchýlka zo všetkých tipovaných zápasov)
3. Kto zo súťažiacich častejšie pridával svoje tipy skôr
4. Žrebovanie (len v prípade, že kritériá 1-3 nerozhodnú jednoznačne o poradí na ocenených miestach) .

Podmienky súťaže

1. O kredit v stávkovej kancelárii Tipsport SK hrajú len tí súťažiaci, ktorí dosiahli minimálny vek 18 rokov a majú (alebo si založia) svoj vlastný hráčsky účet v Tipsporte.
2. Súťažiaci je povinný na našu výzvu nahlásiť nick k svojmu účtu v Tipsporte (zaslať nám ho do súkromnej správy na Facebooku). Ak tak neurobí do 24 hodín od našej výzvy, stráca nárok na cenu a táto bude posunutá ďalšiemu hráčovi v poradí.
3. Súťažiaci svojou účasťou súhlasí s Podmienkami súťaže, s Pravidlami súťaže a s tým, že jeho meno bude zverejnené v tabuľke súťaže spolu s počtom dosiahnutých bodov.
4. V prípade neočakávanej situácie, resp. situácie, ktorá nie je presne definovaná v Pravidlách a Podmienkach súťaže, súťažiaci svojou účasťou v súťaži súhlasia s tým, že rozhodnutie Organizátora súťaže (portál hokejovysvet.sk) je určujúce pre stanovenie výsledkov súťaže či akéhokoľvek iného postupu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články