Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

5 nájazdov, ktoré svetu vyrazili dych

Top
Keď sa sily súpera vyrovnajú vašim, príde čas pre hrdinov, ktorí dokážu prekonať nervy ničiace prostredie, ktoré samostatné nájazdy vytvárajú. Týmto hráčom patrí obdiv a sláva po celom svete.
Zdroj: screen
Zdieľajte:

5-Marek Malík

Pred pár dňami bol prekonaný rekord najdlhšie trvajúcich nájazdov NHL. Panthers zdolali Washington až v 20. kole. V predošlom rekorde (15. kôl) medzi Capitals a Rangers hľadal New York hrdinu, ktorý by dokázal nekonečne dlhú šnúru úspešných brankárskych zákrokov prekonať. Hrdinu našli v Marekovi Malíkovi. To, čo predviedol, však nečakal nikto.

4-Linus Omark

Svoju slávu Omark získal práve kvôli tomuto nájazdu. Nikto totiž nečakal, čo Linus predvedie. Nadvihnutie puku nad brankára je pohyb, ktorý v nájazdoch dovtedy nikto neskúšal, nieto ešte na medzinárodnej úrovni. Dokonca aj nájazdový velikán Pavel Datsyuk tento pohyb švédskeho hráča odpozoroval a použil v NHL.

3-Patrick Kane

Superhviezda Chicaga Patrick Kane sa od svojej premiérovej sezóny stáva stále väčšou a väčšou oporou ofenzívy Blackhawks. Keď však príde čas na hrdinstvo pri nájazdoch, vždy viete, že sa na Kanea môžete spoľahnúť. Rovnako to platilo aj v prípade nájazdov medzi Wild a Blackhawks. Brankár snáď ani nevedel, kam sa má pozerať pri toľkých pohyboch.

2-Mike Ratchuk

Hráči ako Ratchuk si hokej vychutnávajú naplno. Samostatné nájazdy sú stresu plná záležitosť, no Ratchuk mu neprepadol. Práve naopak, dokázal na plnej čiare zažiariť. Brankár Znojma Filip Landsman doteraz nevie, čo sa vlastne stalo.

1-Linus Klasen

Z nájazdov, aký predviedol Klasen proti Česku, naozaj padá sánka. Prvé vzhliadnutie tejto parádičky dostane každého do nemého úžasu. Po opakovanom pozeraní divák začína chápať, ako to Linus urobil. Jednoducho, keď nastupuje hráč svetového kalibru ako Klasen, brankára môžeme len ľutovať.

ANKETA: Ktorý nájazd sa vám najviac páči?

  • Linus Klasen

    35%

  • Patrick Kane

    16%

  • Mike Ratchuk

    20%

  • Linus Omark

    20%

  • Marek Malík

    9%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články