Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Jurčo s Tatarom vyhrali, Predators porazili Marinčinov Edmonton

V noci zo stredy na štvrtok sa odohrali iba dva zápasy, v nich sme mohli vidieť až troch našich Slovenských zástupcov.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Hokejisti Detroitu Red Wings zvíťazili v zápase NHL na ľade Washingtonu 4:2 vďaka trom gólom v záverečnej tretine, dva z nich dal Justin Abdelkader. V drese víťazov nastúpilo duo slovenských útočníkov Tomáš Tatar a Tomáš Jurčo, ani jeden z nich nebodoval.Tatar odohral takmer 14 minút a do štatistík si zapísal jeden mínusový bod. Jurčo strávil na ľade vyše 10 minút. V domácom drese sa nepresadil Alexander Ovechkin, ktorý nebodoval už v jeho piatom zápase za sebou, čo je v tomto ukazovateli jeho najhoršia séria v kariére.

V druhom zápase programu vyhral Nashville v Edmontone 4:1, v drese domácich Oilers odohral slovenský obranca Martin Marinčin takmer 18 minút a do štatistík si zapísal jeden mínusový bod.

Washington Capitals 2:4 Detroit Red Wings (0:0, 2:1, 0:3)

Góly: 34. Kuznetsov (Ward, Holtby), 40. Brouwer (Carlson, Burakovsky) - 29. Nyquist (Abdelkader,Quincey), 45.Abdelkader, 51. Abdelkader (Datsyuk, Zetterberg), 60. Datsyuk (Zetterberg, Smith)

Edmonton Oilers 1:4 Nashville Predators (0:0, 0:2, 1:2)

Góly: 49.Hall (Nugent-Hopkins, Eberle) - 27. Smith (Josi, Roy), 28. Beck (Wilson, Ekholm), 41. Weber (Ribeiro), 53. Smith (Cullen, Josi)

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, nhl.com

Diskusia

Podobné články