Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Lukáš Novák omilostený o polovicu tvrdého trestu

Disciplinárna komisia Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) skrátila Lukášovi Novákovi trest zákazu činnosti z pôvodných dvanástich stretnutí na šesť.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Útočník Nitry nehral za atak na košického obrancu Martina Štrbáka už tri duely na konci uplynulého ročníka a na rovnaký počet nenastúpil ani od začiatku toho súčasného. Práve proti Košiciam v piatkovej repríze finále vlaňajšej sezóny už bude trénerovi Antonínovi Stavjaňovi k dispozícii.

DK SZĽH vyhovela žiadosti vedenia nitrianskeho klubu a znížila Novákovi trest na šesť stretnutí. Tie si už odstál a v piatok môže nastúpiť proti Košiciam a Martinovi Štrbákovi, ktorý mal po jeho ataku zo štvrtého finálového duelu play off prasknutú lebku na dvoch miestach. Útočníka Nitry potrestalo za zákrok aj vedenie klubu a uložilo mu finančnú pokutu vo výške mesačného platu. Extraligovým šampiónom sa napokon po triumfe 4:3 na zápasy stali Košice.

Nitrania majú po úvodných troch kolách novej sezóny na svojom konte šesť bodov. Informáciu priniesol oficiálny facebookový profil klubu spod Zobora.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články