Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL 15 má zálusk na ocenenie hra roka

NHL
Každým rokom pridávajú developeri od EA SPORTS zopár prvkov, ktoré z hry postupne robia takmer reálny zážitok z hokeja. Ani tento rok sa hra nevyhne novým inováciam.
Zdroj: screen
Zdieľajte:

Dôveryhodnosť

Reálne odrazy pukov a možnosť kolízie všetkých 12 hráčov na ľade zachytávajú nepredvídateľnosť a chaos hokeja. Práve kvôli týmto vymoženostiam nám EA SPORTS umožňuje aj vďaka jednému odrazu puku zmeniť celý priebeh zápasu.

Nové dresy a animácie

Vďaka novej generácií konzol boli výrobcovia schopní rozdeliť hráča na tri vrstvy : samotného hráča, výstroj a dres. Každá vrstva reaguje nezávislo od ďalšej, čo vytvára pravdivý pocit pri každom strete hráčov. NHL 15 taktiež prináša balík animácií, ktoré do hráčov vdýchnu emócie počas rôznych situácií.

Živé publikum

Nová generácia prinisie mimo iného aj 9000 rôznych modelov diváka so 4 krát toľko animáciami ako v predošlých hrách. Za plexisklom nenájdete dvoch rovnakých divákov ale máte možnosť vidieť fanúšikov, ktorí držia transparent s vaším menom.

Superstar skill stick

Všetky nástroje superhviezdy NHL sú v rukách hráča. Pomocou revolučného Skill Stick je umožnená ešte väčšia kontrola nad pukom ako kedykoľvek predtým, čo prináša možnosť reagovať omnoho intuitívnejšie a ľahšie.

Nový komentátorský tím

NHL 15 víta komentátorov z NBC Sports Mikea "Doc" Emricka a Eddieho Olczyka. TSN analytik Ray Ferraro bude poskytovať rôzne postrehy z dejiska na ľade. Pred každým zápasom budú vysielané zábery spred reálneho štadióna sprevádzané komentármi Doca a Eddieho. NHL 15 robí revolučný krok vpred v športových hrách, kde hranice medzi realitou a fikciou sú veľmi tenké.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články