Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Domáci Poprad sa vo finále nepredstaví, zahrá si ho Nice: Chceli sme vyhrať, povedal Corbeil

POPRAD - Večerný duel Popradu s Nice rozhodol o tom, kto zabojuje o víťazstvo.
Zdroj: hkpoprad.sk
Zdieľajte:

Francúzsky účastník Ligue Magnus nedovolil "kamzíkom" preniknúť do domáceho finále a po výhre 6:4 sa stretne v nedeľu večer s Košicami v stretnutí o Tatranský pohár: "Hralo sa v rýchlom tempe. V druhej tretine sme dali nejaké góly a to nám pomohlo. Hrali sme v pohode. Na konci tretej tretine sme boli vylučovaní, takže Poprad nás dostal pod tlak. Vtedy to bolo trošku ťažšie. Jordan Draper dal ale v závere gól do prázdnej brány a už to bolo v pohode," zhodnotil pre hokejovysvet.sk obranca Emil Bagin.

Na opačnej strane barikády však Mathieu Corbeil spokojný byť nemohol: "V tomto zápase ukázal súper väčšiu snahu vyhrať. Posledných päť alebo desať minút sme však mali veľmi dobrých. Ukázali sme niekoľko skvelých vecí, dali nejaké góly a mohli sme pridať aj ďalšie. Bohužiaľ, prišlo to neskoro a už sme neboli schopní a nemali sme čas pridať ďalšie," nechal sa počuť Kanaďan, ktorý odchytal len tretiu tretinu.

"Je to však iba predsezónna príprava. Samozrejme, chceli sme tento turnaj vyhrať, ale takéto zápasy nám ukazujú, čo ešte musíme zlepšiť a taktiež to, že je potrebné hrať celých šesťdesiat minút," doplnil gólman HK Poprad.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články