Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Košice zmietli maďarského súpera: Prišli sme, aby hráči videli vyšší level, hodnotil súboj Rzavský

POPRAD - Predposledný hrací deň Tatranského poháru začal jednoznačnou výhrou Košíc nad maďarským mužstvom Dunaújváros Ácelbikák.
Zdroj: hkpoprad.sk
Zdieľajte:

"Oceliari" nedali súperovi v podstate žiadnu šancu a hlavne prvé dve časti hry dominovali. Výsledok 6:1 ich aktivitu len potvrdil: "S prvými dvomi tretinami som spokojný, s treťou menej. Samozrejme, som rád, že sme vo finále a už teraz sa pripravujeme na zajtrajší finálový duel," zhodnotil pre hokejovysvet.sk tréner HC Košice Milan Jančuška.

Zároveň ale pociťoval aj opačné emócie: "V každom prípade som nahnevaný vzhľadom na to, že sa nám zranili Šedivý s Kesselom a z tohto pohľadu to nie je dobre," doplnil.

Maďarský tím Dunaújváros na Tatranský pohár neprišiel s vysokými ambíciami, čo sa potvrdilo tým, že klub sa umiestnil na poslednom treťom mieste skupiny A: "Myslím si, že kvalita bola na strane Košíc. V podstate nám išlo iba o to, aby sme ubojovali nejaký dobrý výsledok. Tento klub išiel na turnaj preto, aby hráči videli, aký level je inde a nie len v MOL lige. Myslím si, že to plní svoj účel," vyjadril sa slovenský útočník Daniel Rzavský, ktorý je pri českom koučovi Davidovi Musilovi na skúške.

Dnes je na programe ešte stretnutie HK Poprad s Nice. Zajtra turnaj vyvrcholí súbojmi o piate, tretie a prvé miesto.

Dunaújváros Ácelbikák - HC Košice 1:6 (0:3, 1:3, 0:0)

Góly: 27. Nageler – 1. Bača, 7. Koyš (Klíma, Pacan), 19. Pulli (Koyš, Klíma), 26. Petráš (Šedivý, Novotný), 29. Novotný (Michalčin, Petráš), 30. Koyš (Klíma, Pacan)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články