Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Aktéri priliali olej do ohňa: Říha už na Slovensku hrať nechce, domáci pustili Belluša

BANSKÁ BYSTRICA - Pustili Belluša, porazili Slovan, potešili divákov.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Pod Urpínom sa prestížny prípravný zápas medzi HC´05 iClinic Banská Bystrica a HC Slovan Bratislava niesol vo veľmi bojovnom duchu. Oba tímy predvádzali skvelý hokej, ktorý sa zaplnenému banskobystrickému štadiónu musel páčiť.

Zároveň to však bolo už počas zápasu o tom, že tímy si nič nedarovali. Hlavne hostia za nepriaznivého stavu dohrávali súboje a bolo na nich vidieť frustráciu zo súčasného stavu v klubu: "Nedarí sa im, v príprave prehrávajú všetko. Tréner na nich nemá dobré slovo. Nehrajú dobre. Už aj tí starší hráči majú nervy, preto boli nervóznejší a dohrávali nás. Boli tam niektoré súboje na hrane, dosť ostré. Preto to aj dopadlo tak, že som zhodil rukavice," povedal Martin Belluš, ktorý si vymenil niekoľko úderov s Radkom Smoleňákom: "Na body som vyhral asi ja," smial sa domáci útočník.

Prečítajte si aj: Slovanu nevyšla generálka na nový ročník KHL, vo veľkom šlágri ťahal za kratší koniec

Banská Bystrica sa na súpera vyhecovala, čomu prispeli aj fanúšikovia. Hlavný tréner Slovanu Miloš Říha však po zápase takýto prístup kritizoval: "Divácka kulisa ma sklamala. Povedali sme si, že jedno mužstvo zo Slovenska vždy pred sezónou navštívime a budeme hrať proti nemu. Je to priateľský zápas a myslím si, že aj obecenstvo by si to mohlo vážiť. Nie takýmto spôsobom na nás pokrikovať. Pokiaľ budem v Slovane, navrhnem, že nikam jazdiť nebudeme, pretože to, čo sa odohralo v Banskej Bystrici, je pre mňa sklamaním. Myslel som, že je to sviatok pre mesto, kam príde hrať takéto mužstvo. Je jedno kto vyhrá či prehrá. Jasné, že sa fandí domácim, ale treba uznať aj akcie súpera, ako i to, že k nim prišlo takéto mužstvo. Povzbudzovanie by malo byť na úrovni."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články