Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Banskobystričania nestačili na Klagenfurt: Zlomil ich úvod, potešili presilovky

MARIBOR - Hokejisti HC´05 iClinic Banská Bystrica nestačili vo svojom druhom predsezónnom prípravnom zápase na rakúsky KAC Klagenfurt a podľahli mu 3:5.
Zdroj: hc05.sk
Zdieľajte:

Zlomovým bol úvod stretnutia. Účastník EBEL ligy po ôsmich minútach hry vyhrával už 3:0 o čo sa postarali Bischofberger, Harand a Ganahl: "Pre nás to určite nebol dobrý zapas. Mali sme zlý vstup. Súper nás prekvapil. Začali sme veľmi zle, keďže sme po našich chybách hneď v úvode prehrávali 0:3," povedal pre hokejovysvet.sk mladý útočník Martin Andrisík.

"Do zápasu sme chceli ísť s cieľom zaskočiť súpera agresívnym napádaním, no stal sa presný opak. Po dlhej ceste v autobuse nás súper zaskočil a prvú tretinu sme prehrali 0:3. Počas druhej a tretej tretiny sa naša hra zlepšila, ale manko súpera sa nám už nepodarilo zmazať," pokračoval Peter Valent, ktorý sa taktiež vyjadril pre náš portál.

Prvý gól dali "barani" až v druhej tretine, kedy sa za stavu 0:4 presadil Peter Valent a znížil. V poslednom dejstve sa ešte trafili Josh Brittan a Martin Belluš, takže konečný výsledok 3:5 nakoniec až tak hrozivý nebol.

Tréner Vladimír Országh môže byť spokojný aspoň s presilovými hrami. Zo štyroch využili až tri: "Určite sme za to veľmi radi, teší nás to," dodal Andrisík.

"Odveta" teda Klagenfurtu vyšla na výbornú a oplatili hráčom HC´05 iClinic Banská Bystrica prehru 1:3 spred roka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články