Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Definitíva: V Tipsport lige končí ďalší klub!

MARTIN - MHC Martin s určitosťou nebude účastníkom Tipsport ligy 2017/18.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Klub to oznámil na svojej novej facebookovej stránke, pretože tá stará bola zrušená. Vyjadrenie citujeme bez akejkoľvek úpravy:

Prečítajte si aj: VIDEO Exkluzívne zábery: Martin Réway trénuje s Banskou Bystricou!

"Milí fanúšikovia a priaznivci MHC,

po tom, ako bola dnes ráno bez nášho vedomia premenovaná naša bývalá stránka a následne nám bol odobratý prístup k nej, rozhodli sme sa vytvoriť túto novú stránku, ktorá bude aj naďalej informovať o dianí v klube MHC Martin.

Každý koniec je ale zároveň aj novým začiatkom a to aj symbolizuje situáciu v ktorej sa klub momentálne nachádza.

Predvčerom večer sa uskutočnilo stretnutie zástupcov MHC a MHA, kde sme sa spoločne zhodli, že najlepším riešením bude pokračovanie činnosti klubu MHC Martin, a preto sme sa aj následne dohodli, že v nasledujúcej sezóne budeme prevádzkovať extraligové mužstvá dorastencov a juniorov a mužstvo MHC Martin U23, ktoré by malo nastúpiť v 1. hokejovej lige. Táto myšlienka mužstiev U23 v 1. HL bola nedávno prezentovaná aj vedením SZĽH a klub MHC Martin vlastne takto odohral aj minulú sezónu so svojím "B" mužstvom. Tento plán dnes odprezentovali zástupcovia MHC Martin aj vedeniu SZĽH, ktoré by malo o tom rozhodnúť na zasadnutí Výkonného výboru 2. Augusta 2017.

Bohužiaľ, vzhľadom k súčasnej situácii v meste Martin, finančným podmienkam klubu a možnostiam podpory v regióne nebude ďalej MHC Martin prevádzkovať extraligové A-mužstvo, ale pevne dúfame, že sa táto situácia zmení a v budúcich sezónach sa podarí hokejovú extraligu do Martina vrátiť.

Dúfame, že činnosť našich martinských extraligových mládežníckych mužstiev a možnosť pre našich mladých odchovancov hrať 1. ligu mužov budú pre pravého martinského hokejového fanúšika dôvodom na zachovanie podpory hokeju v našom meste a v budúcnosti sa budeme raz môcť opäť raz tešiť z semifinále extraligy ako sa nám to podarilo vo fantastickej uplynulej sezóne.

Ďakujeme,

Vaše MHC."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com/MHC-Martin

Diskusia

Podobné články