Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Kašpar po návrate do Slovanu: V Diname to nevyšlo podľa predstáv, teším sa na rodinnú atmosféru v Slovane

KHL
BRATISLAVA - Český útočník Lukáš Kašpar sa po jednej sezóne vrátil do Slovanu Bratislava. Krátko na to poskytol rozhovore pre oficiálnu stránku klubu hcslovan.sk.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

"Teším sa na výbornú atmosféru, ktorá tu vždy vládla, na pohodu v kabíne. V Slovane sa vytvorila skvelá rodinná atmosféra. Rok dozadu sa mi tu veľmi darilo, prispel k tomu aj môj center Marek Viedenský. Verím, že obnovíme našu spoluprácu a opäť nám to pôjde výborne," nechal sa počuť skúsený Čech.

Prečítajte si aj: VIDEO Exkluzívne zábery: Martin Réway trénuje s Banskou Bystricou!

Ten sa musel rozhodnúť medzi viacerými ponukami, pretože tá od slovenská tímu nebola jediná. Bola však najlepšia: "Mal som zopár ponúk aj z iných klubov, ale Slovan, mesto i prostredie som si veľmi obľúbil. Rozhodol som sa preto pre návrat a verím, že nová sezóna bude rovnako dobrá ako pred dvomi rokmi," zaželal si Kašpar.

Minulý ročník strávil v Diname Moskve. Klub vak nezažil dobrú sezónu a momentálne sa potýka s vážnymi finančnými starosťami: "Nedopadlo to podľa mojich predstáv. Aj napriek dobrým výkonom som nedostával toľko príležitostí ako by som chcel. Je to však už pre mňa uzavretá kapitola. Teším sa na Slovan, na chlapcov v šatni a nový ročník KHL," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články