Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

2 000 EUR za 14 centov aj viac ako 21 tisícový balík: Pozrite sa, čo tipérskym borcom prinieslo rozprávkové výhry!

BRATISLAVA - Tipéri z najväčšej tipérskej komunity sa poriadne nabalili! Ich tikety sa odeli do zelena a oni si odniesli parádne výhry. Ako sa k ním prepracovali?
Zdroj: Tipsport
Zdieľajte:

Cezar1 zabodoval so svojou náložou. Stratég stavil na celkové poradie tímov a umiestnenia v skupinách. Tentokrát berie 21 054 EUR! Odborník na dlhodobé stávky sa zaskvel aj začiatkom júna, keď sa mu vyhodnotila jeho trojmesačná akovka. Frajer vtedy zhrabol takmer 79-litrov!

Trafiť remízu vo futbale nie je vôbec jednoduché, ale trafiť ju napríklad v takom vodnom póle, to už je iná káva. A ešte pokiaľ sa vám to podarí vo všetkých štyroch sobotných zápasoch Svetovej ligy! Presne takouto bravúrou sa môže pochváliť borec Hamilton, ktorý poslal do hry kurz 14 352,00 za 14 centíkov. Úspešný tipér sa tak môže pochváliť nie len rešpektom najväčšej tipérskej komunity, ale aj zaslúženou výhrou viac ako 2 000 EUR! Tiež sa vám podarilo niečo podobné? Predveďte sa v Tiket aréne, ktorá je plná výberov od skúsených tipérov.

Radi by ste nahliadli do tajov najväčšej tipérskej komunity a využívali veľké množstvo výhod plynúcich z členstva aj vy? Nie je nič jednoduchšie, zaregistrujte sa TU a okamžite získajte vstupný bonus až 999 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články