Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Hráči Pittsburghu neoslavovali len v uliciach mesta, v bazéne skončil aj Mario Lemieux!

NHL
PITTSBURGH - Niekoľko stotisíc fanúšikov čerstvého víťaza Stanleyho pohára Pittsburghu Penguins oslavovalo v stredu spoločne s hokejistami obhajobu titulu v NHL v uliciach mesta.
Zdroj: twitter.com
Zdieľajte:

Sprievod s hráčmi odštartoval predpoludním na Canal Street a skončil pri Point State Park. Počas neho lemovali ulice fanúšikovia a obyvatelia mesta, ktorí mohli pozdraviť hráčov a ich rodiny, realizačný tím a personál tímu.

Prečítajte si aj: VIDEO+FOTO Neuznaný gól či skvelé zákroky brankárov: Toto sú najlepšie momenty finálovej série play off NHL!

Zblízka si mohli obzrieť aj samotný Stanley Cup, informovala agentúra DPA.

Oslavy mali predohru už v utorok, keď sa prestížna trofej objavila na bejzbalovom zápase Pittsburgh Pirates - Colorado Rockies.

Čestný nadhod si pred zápasom vyskúšal kapitán "tučniakov" Sidney Crosby. "Bolo pre mňa veľkým zážitkom priniesť pohár spolu s mojimi spoluhráčmi na tento štadión," povedal Crosby, ktorého si pri nadhode spoluhráči natáčali na svoje mobilné telefóny. "Bol som nervózny, lebo som počul ten ironický aplauz spoluhráčov. Ale bolo to zábavné," dodal najužitočnejší hráč play off.

V bazéne skončil aj majiteľ klubu Mario Lemieux.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, twitter.com

Diskusia

Podobné články