Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prvá liga s 10 klubmi, združenie schválilo aj dvoch nových účastníkov

SHL
BRATISLAVA - Združenie oddielov a klubov 1. Hokejovej ligy na Valnom zhromaždení v Hronseku schválilo dvoch nových účastníkov druhej najvyššej slovenskej súťaže.
Zdroj: TASR/archív
Zdieľajte:

Na základe žiadosti sa nimi stali MHK Dubnica nad Váhom a OAHL Bratislava, známy aj pod názvom HC Bratislava. V sezóne 2017/2018 sa tak v Budiš 1. Hokejovej lige predstaví desať účastníkov. Okrem dvojice nováčikov aj HK'95 Považská Bystrica, HC Topoľčany, HC Prešov 07, HK Spišská Nová Ves, HK Skalica, HC 07 Detva, HK Dukla Michalovce a HK Trnava.

Prečítajte si aj: VIDEO+ FOTO V týchto kluboch by mohol hrať Zdeno Chára, zostane verný Bostonu?

"Tešíme sa na novú sezónu. Sme radi, že k nám pribudli dva nové kluby, ktoré určite prinesú do Budiš 1. Hokejovej ligy oživenie," povedal pre web Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) prezident ZOK 1. Hokejovej ligy Róbert Ľupták. Svojej šance zahrať si druhú najvyššiu súťaž sa vzdali Brezno a Humenné. V hre bola aj možná účasť HK Bulls Vranov nad Topľou, ZOK 1. Hokejovej ligy však napokon rozhodol, že súťaž nebude mať 11 účastníkov.

Účastníci 1. ligy v sezóne 2017/18:

HC 07 Orin Detva, HK Dukla Michalovce, HK 95 Považská Bystrica, HC Prešov 07, HK Skalica, HK Spišská Nová Ves, HC Topoľčany, HK Gladiators Trnava, MHK Dubnica nad Váhom, HC Bratislava

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články