Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO+ FOTO V týchto kluboch by mohol hrať Zdeno Chára, zostane verný Bostonu?

BRATISLAVA – Zdeno Chára patrí medzi najlepších obrancov NHL. Napriek tomu, že má už 40 rokov, stále má chuť hrať. Otázne je, v ktorom klube to bude. Zostane verný Bostonu alebo vyskúša iný klub?
Zdroj: koláž/hs
Zdieľajte:

Tu je zoznam klubov, v ktorých by mohol a v ktorých určite nebude pôsobiť:

BOSTON BRUINS

Začnime najviac jasnou voľbou. V Bostone bude Chára pravdepodobne pokračovať aj naďalej. Je kapitánom tímu a fanúšikovia ho milujú. Otázne je, ako sa zachová klub a či ho nebude chcieť nahradiť mladšími hráčmi. Hoci takto dobre stavaného obrancu bude ťažké nahradiť, stať sa môže hocičo. Necháme sa teda prekvapiť.

Reálne

OTTAWA SENATORS

Je to celkom zaujímavá možnosť. Chára by si mohol zahrať s jedným z najlepších obrancov na svete Erikom Karlssonom. Mohol by zažiť obdobie svojej najväčšej slávy a dokonca získať aj Stanley Cup. Znie to veľmi pekne. Najväčším problémom však budú peniaze, keďže Ottawa nie je bohatou organizáciou a s peniazmi to u nich nevyzerá práv ružovo. Chára by mal pravdepodobne oveľa nižší plat.

Prečítajte si aj: VIDEO+FOTO Neuznaný gól či skvelé zákroky brankárov: Toto sú najlepšie momenty finálovej série play off NHL!
Nereálne

TORONTO MAPLE LEAFS

Po sľubnej prvej sezóne Austona Matthewsa a neúspešnom prvom kole play off proti Washingtonu sa Leafs snažia urobiť ďalší krok. V obrane majú veľké nedostatky. Otázne je, či sa bude chcieť Chára vrátiť do klubu, ktorý ho v sezóne 2012 – 13 takmer vyradil z play off. Pravdepodobne nie. Po prvé, odchod do Kanady by znamenal, že bude musieť zaplatiť viac v daniach a po druhé, Toronto je stále ďaleko od toho, aby získal Stanley Cup. Takisto mnohí starší hráči neradi hrajú pod vedením Mikea Babcocka.

Nereálne

TAMPA BAY LIGHTING

Výkony Tampy sú momentálne ako na hojdačke, má však veľký potenciál získať Stanley Cup. To by mohlo Cháru prilákať do tohto klubu. Ak si dokážu udržať hráčov ako je Steven Stamkos, táto predstava je reálna. Chára by mohol hrať po boku švédskej hviezdy Victora Hedmana a vytvoriť tak skvelú obrannú líniu.

Reálne

EDMONTON OILERS

Oilers majú kvalitný tím na čele s mladou hviezdou Connorom McDavidom. Ale zároveň sú v niečom lepší ako Toronto Maple Leafs. Majú skvelého obrancu Adama Larssona a veterána Milana Lucica, bývalého Chárovho spoluhráča. Takže je nepravdepodobné, že by sa Chára vybral práve týmto smerom. A ako sme už spomínali, s vyššou kanadskou daňou a slabým dolárom, ktorý obmedzuje rozpočet Edmontonu, by Chára mohol inde zarobiť oveľa viac.

Nereálne

HC SLOVAN BRATISLAVA (KHL)

Je to síce málo pravdepodobné, ale prečo nie? Chára už v KHL hral počas lockoutu za klub HC Lev Praha. Ak by nechcel pôsobiť v NHL, je to pre neho lákavá ponuka. Mohol by byť hviezdou KHL, akou boli alebo sú Datsyuk, Kovalchuk či Jágr. Ak to nebude v Bostone fungovať, vrátiť sa domov je pre neho reálna možnosť. Uvidíme.

Reálne

VEGAS GOLDEN KNIGHTS

Samozrejme tu nesmie chýbať nováčik súťaže. Chára by bol v tíme veľkým vodcom a okrem toho, štát Nevada nemá štátnu daň z príjmov. Je nepravdepodobné, že tam zažije nejaký veľký úspech, ale zmena je život. Môže byť kľúčovou súčasťou novej organizácie, žiť v Las Vegas a zarobiť veľa peňazí.

Reálne

Zdieľajte:
Zdroje informácií: thesportster.com, youtube.com

Diskusia

Podobné články