Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Marián Hossa prehovoril o situácii v slovenskom hokeji: Toto si myslím o Kohútovi!

BRATISLAVA - Náš najlepší hokejista súčasnosti v NHL Marián Hossa si užíva posledné dni voľna. Hviezda Chicaga Blackhawks sa rozhodla prezradiť, čo si myslí o situácii v slovenskom hokeji.
Zdroj: koláž/hs
Zdieľajte:

"Momentálne mám ešte pár dní voľna, ale od budúceho týždňa začínam s letnou prípravou" povedal pre denník Šport sniper Chicaga. Momentálne si nevie predstaviť, že by hral v inom klube."V Chicagu mám výborné miesto a vychádzam si s každým. Ale v NHL musíte byť pripravení na všetko."

Prečítajte si aj: Jeden z najtvrdších bitkárov NHL je na mizine: Neplatil alimenty ani dlhy

38 - ročný skúsený útočník prezradil, čo si myslí o dianí v slovenskom hokeji. Povedal aj svoj názor na prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja Martina Kohúta. "Vyhral v spravodlivých voľbách a mal by dostať šancu ukázať zlepšenie za jedno volebné obdobie, lebo za rok sa to zmeniť nedá. Ak nič neukáže za jedno obdobie, potom sa to môže riešiť. Nie je však dobré, aby sme každý rok mali nového prezidenta po zlom výsledku na majstrovstvách sveta. Meniť takto ľudí nedáva zmysel," vyjadril sa v sobotňajšom vydaní denníka Šport Hossa.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články