Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Facka pre fanúšikov hokeja v Humennom: Klub prichystal pre nich nemilé prekvapenie!

SHL
HUMENNÉ - Vedenie MHK Humenné podalo na Slovenskom zväze ľadového hokeja (SZĽH) prihlášku do 2. ligy seniorov pre sezónu 2017/2018. Klub si ako strieborný medailista tretej najvyššej súťaže vybojoval právo postupu do 1. ligy.
Zdroj: TASR, archív
Zdieľajte:
Prečítajte si aj: Košice získali konkurenta ku Habalovi, priviedli Slovensku veľmi známeho legionára

"Prvá liga je plnoprofesionálna súťaž, ktorá vzhľadom na tréningový proces a program zápasov počas týždňa neumožňuje, aby ju hrali hráči, ktorí sú zamestnaní. Pre nás to znamená, že naši hráči, ktorí v minulej sezóne vybojovali strieborné medaily, by boli nútení, práve s ohľadom na svoje zamestnania a pracovné povinnosti, svoje účinkovanie v MHK Humenné ukončiť," vysvetlil predseda výkonného výboru MHK Marek Šmida.

V Humennom dbajú, aby v A-tíme pôsobil dostatočný počet odchovancov. "Ak by sme hrali v nadchádzajúcej sezóne 1. ligu, znamenalo by to, že by sme museli vyskladať prakticky nové mužstvo, v ktorom by humenskí odchovanci takmer nefigurovali. Z aktuálnej súpisky seniorského áčka by nám v prípade 1. ligy ostali iba traja humenskí hráči. A takéto riešenie nám nedáva ani logiku, ani zmysel. Veríme, že fanúšikovia MHK Humenné toto rozhodnutie nielen pochopia, ale aj podporia," dodal Šmida.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články