Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Trenčín získal ďalšieho útočníka, kontrakty predĺžil s dvojicou obrancov

TRENČÍN - Vedenie tipsportligového klubu HK Dukla Trenčín angažovalo útočníka Tibora Vargu a zároveň predĺžilo spoluprácu s obrancami Jurajom Cebákom a Marekom Pačom. Trenčiansky klub o tom informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Varga pôsobil v uplynulej sezóne v HC Košice, za ktorý odohral celkovo 61 zápasov, v ktorých strelil 13 gólov a pridal 18 asistencií. „Po konzultácii s trénerom Petrom Oremusom sa snažíme vyberať typy hráčov, ktoré potrebujeme na jednotlivé posty. Tibor Varga je zakončovateľ, aký sa vždy ťažko hľadá. Spoliehame sa na neho, že bude pokračovať v streleckej forme," uviedol pre klubovú stránku generálny manažér trenčianskeho klubu Július Pénzeš.

Varga považuje pôsobenie v trenčianskej Dukle za novú výzvu. "Bol som v kontakte s pánmi Pénzešom a Oremusom už niekoľko týždňov. Presvedčilo ma to, že Dukla je v slovenskom hokeji pojem a chcel by som prispeť k tomu, aby sa vrátila na miesta, kam patrí,“ uviedol Varga.

Trenčiansky klub si pre budúcu sezónu poistil aj služby obrancov Juraja Cebáka a Mareka Pača, ktorý do Dukly prišli počas ročníka 2016/2017. Okrem nich si klub nedávno zaviazal aj útočníkov Branka Radivojeviča, Ondreja Mikulu, Radka Dlouhého, Juraja Bezúcha a brankára Michala Valenta.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články