Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kanadský obranca pokračuje vo Švajčiarsku, agent špekulácie vyvrátil

BERN - Po tom, ako tréner SC Bern Alex Chatelain oznámil, že by rád udržal v tíme Maxima Noreaua, túto možnosť nevylúčil ani Kanaďanov agent.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Paul Hamel o svojom zverencovi pre Ticinonline povedal, že nemá v úmysle hlavné mesto Švajčiarska opustiť: "Správy o jeho odchode sú úplne nepodložené," nechal sa počuť a pokračoval: "Môj klient má s Bernom zmluvu aj na nadchádzajúcu sezónu a jeho jediným cieľom je pomôcť medveďom získať svoj tretí titul."

Vyvrátil tak správy, ktoré začiatkom týždňa oznámilo periodikum Le Matin: "Bola to len hypotéza bez riadneho overenia faktov," povedal Hamel.

29-ročný Kanaďan Maxim Noreau je rodákom z Montrealu. Nikdy nedraftovaný hráč v sezóne 2007/08 posilnil celok AHL Houston Aeros, kde strávil nakoniec štyri roky. Počas nich si v šiestich prípadoch vyskúšal v drese tímu Minnesota Wild prestížnu NHL. Bodovať sa mu nepodarilo.

V sezóne 2011/12 prestúpil do švajčiarskeho celku HC Ambrì-Piotta, kde strávil tri sezóny. Následne sa na dva roky vrátil do AHL. Nastupoval za Lake Erie Monsters a San Antonio Rampage.

Pred začiatkom ročníka 2016/17 prišiel späť do Švajčiarska, aby sa s SC Bern stal majstrom krajiny.

Kanadu reprezentoval trikrát na Spengler Cupe, dva razy sa mu dokonca podarilo zvíťaziť a naposledy mal na svojom drese dokonca kapitánske céčko.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: eliteprospects.com, swisshockeynews.ch

Diskusia

Podobné články