Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Dobre naladený Libor Hudáček poslal odkaz Lukáčovi: Pozývame jeho babku do Kolína

KOLÍN - Libor Hudáček reagoval na kritiku od Vincenta Lukáča.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Libor Hudáček reagoval na kritické slová od bývalého hokejistu Vincenta Lukáča na adresu nepremenených samostatných nájazdov. Ten skritizoval slovenských hokejistov a povedal, že lepší nájazd by predviedla i jeho babka.

Odpoveď na seba nenechala dlho čakať a Libor Hudáček pre portál hokej.sk poslal Vincovi jasný odkaz: "Do tretice by sme nájazdy určite brali. Aj keď nám zatiaľ príliš nejdú. Kamaráti mi však písali, že na nájazdy je dobrá babka Vinca Lukáča. Pozývam ju teda do Kolína, nech si tie nájazdy vyskúša."

Prečítajte si aj: Len do konca MS 2017 : Tipnite si na Majstrovstvá sveta v hokeji v Tipsporte a získajte bonus až 999 € a 5 € zadarmo na vaše prvé stávky!

K dobrej nálade Hudáčkovi dopomohol určite i deň voľna, ktorý si naši reprezentanti mohli užiť po zápase s Nemeckom. "Odohrať štyri zápasy v priebehu piatich dní nebolo ľahké. Dal som si preto saunu, zaplával som si a teraz sa už teším na ďalšie zápasy."

Počas voľného dňa navštívili slovenskí hokejisti i tradičnú nemeckú reštauráciu. "Dal som si kačicu, aby som mal krídla. Ak by som si dal viedenský rezeň, tak by som bol zabalený. A proti rýchlym Rusom potrebujeme lietať. Sú to skvelí hráči, ktorí si vedia prihrať. Musíme sa na to pripraviť a zabrať od prvej do poslednej sekundy," dodal pre hokej.sk Libor Hudáček.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokej.sk

Diskusia

Podobné články