Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Nádej na štvrťfinále stále žije: Postúpime za týchto okolností

KOLÍN - Tu sú tri scenáre, ako môžeme skončiť na Majstrovstvách sveta v Kolíne.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

1. scenár: Vypadneme do B-kategórie

Na to by sme museli prehrať všetky naše zvyšné zápasy v riadnej hracej dobe a zároveň Taliansko by potrebovalo získať minimálne štyri body. Outsidera čakajú duely so Švédskom, Nemeckom a Dánskom. Taktiež je nutné, aby Dáni získali minimálne dva body proti Nemecku, Švédsku a Taliansku.

Spomienka na B-kategóriu

Prečítajte si aj: Len do konca MS 2017 : Tipnite si na Majstrovstvá sveta v hokeji v Tipsporte a získajte bonus až 999 € a 5 € zadarmo na vaše prvé stávky!

2. scenár: Udržíme sa medzi elitou

Bez ohľadu na zápasy Dánska je dôležité, ako sa bude dariť Taliansku. Ak by prehrali s veľkým favoritom Švédskom a dajme tomu, že aj s Nemeckom, tak či uspejú s Dánskom, alebo nie, bude to už jedno. Dôvod je prostý - vzájomný zápas. Obaja by sme mali štyri body, no Slováci lepšie zvládli úvodné stretnutie.

3. scenár: Postúpime do štvrťfinále

Za predpokladu, že Nemecko porazí Dánsko aj Taliansko a Lotyšsko prehrá s Ruskom a USA. Dôležitý bude zápas Nemecka proti Lotyšsku, ten je na programe v utorok. Pred ním by mali domáci, podľa týchto predpokladov, jedenásť bodov a Lotyši deväť. My však musíme poraziť všetkých troch favoritov vo zvyšných súbojoch a získať minimálne osem bodov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články