Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan si prípravu spestrí turnajom v Nemecku, čakajú ho súperi z KHL

KHL
BRATISLAVA - Slovenský účastník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) HC Slovan Bratislava odohrá v príprave na nový ročník turnaj Wingas Cup v nemeckom Kasseli. Na podujatí sa v prvej polovici augusta zúčastnia aj ďalšie kluby KHL Viťaz Podoľsk, Dinamo Riga a domáci EC Kassel Huskies, ktorý pôsobí v druhej najvyššej nemeckej súťaži.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Hráči Slovana sa v spolkovej krajine Hesensko budú pripravovať od pondelka 7. augusta. Štart turnaja je v Eissporthalle Kassel s kapacitou 6100 miest na programe o deň neskôr. "Belasí" sa v úvodný deň predstavia proti Rige, 9. augusta si zmerajú sily s domácim tímom. Záverečný duel proti Podoľsku sa uskutoční vo štvrtok 10. augusta.

Prečítajte si aj: Len do konca MS 2017 : Tipnite si na Majstrovstvá sveta v hokeji v Tipsporte a získajte bonus až 999 € a 5 € zadarmo na vaše prvé stávky!

Zverenci Miloša Říhu odohrajú pred ostrým začiatkom KHL približne rovnaký počet prípravných stretnutí ako vlani. Podľa predbežných informácii by mali nastúpiť na prípravný zápas s ďalším účastníkom nadnárodnej súťaže v júli pred vlastným publikom. Očakáva sa aj konfrontácia v slovinskom Maribore, kde bude trénovať Torpedo Nižnij Novgorod. Informovala o tom oficiálna internetová stránka bratislavského klubu.

Program HC Slovan na Wingas Cupe v nemeckom Kasseli:

Utorok, 8. augusta, 15.00 h

HC Slovan Bratislava – Dinamo Riga

Streda, 9. augusta, 19.00 h

EC Kassel Huskies – HC Slovan Bratislava

Štvrtok, 10. augusta, 13.30 h

Viťaz Podoľsk – HC Slovan Bratislava

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články