Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bratislavský Slovan si poistil prvého hráča, kapitán belasých dostal nový kontrakt

KHL
BRATISLAVA - Meszároš predĺžil zmluvu so Slovanom Bratislava o ďalší rok
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Skúsený hokejový obranca Andrej Meszároš si bude obliekať dres Slovana Bratislava aj v nasledujúcej sezóne. Slovenský účastník KHL s ním predĺžil spoluprácu, ročná zmluva má platnosť do 30. apríla 2018. Informovala o tom oficiálna webstránka klubu.

Meszároš je prvým hráčom, ktorému vedenie Slovana predĺžilo kontrakt. Až do svojho decembrového zranenia pôsobil vo funkcii kapitána "belasých".

Prečítajte si aj: FOTO Slováci nabrali kurz Kolín, skromne, ale so 1/4finálovým odhodlaním

Tridsaťjedenročný obranca má za sebou takmer 700 štartov v NHL za päť rôznych klubov (Ottawa, Tampa Bay, Philadelphia, Boston, Buffalo). V KHL odohral 63 duelov v drese Sibiru Novosibirsk a Slovana. V minulej sezóne nastúpil za bratislavský klub v 35 stretnutiach s bilanciou 4 góly a 9 asistencií. Po komplikovanom zranení v dolnej časti tela absolvoval niekoľko chirurgických zákrokov, dvakrát mu operovali zranené koleno, okrem toho pauzu využil aj na operáciu ramena, s ktorým mal chronické problémy. Po nevyhnutnej rehabilitácii by mal byť začiatkom júla opäť k dispozícii trénerovi Milošovi Říhovi pred začiatkom spoločnej letnej prípravy. "Andrejovi želáme úspešný priebeh záverečnej fázy rehabilitácie, opätovne ho vítame v mužstve a veríme, že svojimi bohatými skúsenosťami a kvalitami bude pre HC Slovan prínosom na ľade i mimo neho," uviedol klub na svojom webe.

Meszároš počas svojej kariéry štartoval na štyroch svetových šampionátoch, Slovensko tiež reprezentoval na ZOH v Turíne 2006, Vancouveri 2010 a Soči 2014.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články