Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Sersen so Skalickým prišli, videli, zvíťazili: Kvôli tomuto hráme hokej

BANSKÁ BYSTRICA - Minulá sezóna pre neho skončila hrôzostrašne, táto úžasne.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Michal Sersen sa po komplikovanej zlomenine nohy prišiel na stredné Slovensko rozohrať, potom sa vrátil do Slovanu, aby nosil kapitánske céčko, lenže na play-off opäť vystužil zadné rady banskobystrického celku a odnáša si majstrovský titul.

"Fantastické pocity, čo viac dodať. Kvôli tomuto sa oplatí hrať tento šport, pre toto to robíme," povedal Sersen bezprostredne po stretnutí: "Veľmi ma baví hrať takéto zápasy a to lepšie je, keď sú s víťazným koncom, ako teraz."

Svoj krok, prísť pomôcť "baranom" po tom, ako sa Slovan v KHL nedostal do play-off ľutovať rozhodne nemôže: "Vedel som do čoho idem. Banská Bystrica mala od začiatku len tie najvyššie ciele a ja som strašne rád, že mi dali túto možnosť a mohol som pomôcť. Môžem byť naozaj spokojný," tešil sa rodák z Gelnice.

Ten bol spokojný so svojim vyťažením aj úlohou v mužstve spod Urpína: "Tréneri mi dali určitú rolu, ktorú som asi splnil. Najlepšie to zhodnotia oni sami."

Zo Slovanu na play-off prišiel aj ďalší hráč, ktorý nemal užšie väzby s Banskou Bystricou a síce Pavol Skalický. Ten sa zaradil k dôležitým hráčom a finále dokonca dohrával v prvej formácii: "Zaslúžene sme vyhrali, je to neuveriteľný pocit. Hrali sme super hokej. Tento titul si vážim viac, ako ten, ktorý som získal s Košicami, pretože tam som veľa nehral," povedal.

"Každému prajem takúto radosť. Ja tu prežívam druhýkrát. Tento kolektív ma prijal perfektne. Bola to radosť hrať. Budem na to veľmi rád spomínať," dodal Skalický.

ANKETA: Je HC´05 iClinic Banská Bystrica zaslúženým majstrom?

  • Áno

    90%

  • Nie

    10%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články