Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Michal Handzuš už v kariére získal všetko: V lete sa uvidí, či budem pokračovať

BANSKÁ BYSTRICA - Michal Handzuš. Obrovská persóna slovenského hokeja a už teraz legenda. Po kariére v NHL sa do rodného mesta vrátil vlastne len preto, aby získal majstrovský titul. To sa mu podarilo až v tejto sezóne a tak už rozhodne nemá komu čo dokazovať.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Skúsený útočník sa pripojil k tímu Vladimíra Országha počas rozbehnutej sezóny. Z pozície centra sa posunul na krídlo a tam mu to išlo tiež dobre. Po piatom finálovom zápase ročníka 2016/17 má tak na konte už aj slovenský primát.

"Pokusov, aby som titul získal, som mal viac, takže som rád, že to konečne teraz vyšlo. Chalani sa zomkli, hrali skvele celú sezónu, mužstvo bolo výborné. Titul ma veľmi hreje. Proti Nitre sme veľmi chceli vyhrať, no aj pred súperom treba dať klobúk dole," povedal po stretnutí.

Vo finále to bolo proti tímu spod Zoboru veľmi náročné, čo by ale stav 4:1 na zápasy nemusel napovedať: "Proti Nitre sme veľmi chceli vyhrať, no pred súperom treba dať klobúk dole. Vyšli nám závery zápasov v Nitre. Mali sme aj šťastie. Séria však nebola taká jednoznačná, ako hovorí výsledok," Myslí si.

"Pre mňa titul znamená veľmi veľa, ďakujem Bohu, že mi ho doprial. Vždy som si chcel titul užiť práve tu, je to malý Stanley Cup. Sú to fantastické pocity, ale trofej patrí všetkým v klube. Je to historický moment," tešil sa Handzuš.

Na otázku, či bude v kariére pokračovať použil osvojenú formulku: "Uvidíme v lete, podľa toho, ako sa budem cítiť."

ANKETA: Je HC´05 iClinic Banská Bystrica zaslúženým majstrom?

  • Áno

    90%

  • Nie

    10%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články