Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO + FOTO Štadión je v Poprade najlepší: Tatranský vzduch a fanúšikovia sú silnou zbraňou mladých pušiek!

Slovenskí hokejisti do 18 rokov dnes nastúpia proti súperovi silného kalibru. V Popradskej hale o 17:30 privítame Rusov. Čerstvý tatranský vzduch a silná fanúšikovská základňa by mala našim juniorom pomôcť sa hecnúť k famóznym výkonom a pokúsiť sa o nemožné.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Atmosféra na popradskom štadióne býva priam skvelá. Miesta sú beznádejne vypredané do posledného miesta.Viacerí hokejisti sa vyjadrili, že pred takýmito fanúšikmi ešte nehrali. Dodáva im to energiu k lepším výkonom.

Slovensko - Švajčiarsko: Atmosféra po prvom góle našej reprezentácie.

Svetový šampionát hráčov do 18 rokov prilákal na Slovensko viacero významných osobností svetového hokeja. Jednou z nich je aj legendárny ruský útočník Igor Larionov, ktorý bol zvedavý nielen na výkony ruského tímu, ale aj na ďalšie zápasy šampionátu. Jeden z najúspešnejších hráčov ruskej, resp. sovietskej histórie netají nadšenie z organizácie turnaja, očarili ho však aj slovenské veľhory.

Larionov navštívil Slovensko už viackrát, priamo pod Tatrami je však prvýkrát. „Je to nádherné, keď sa ráno zobudíte a okolo seba máte tak krásnu prírodu, potom prídete na štadióny a všetci sú na vás milí, začnú sa zápasy a vy neveríte vlastným očiam. Som očarený," netajil Larionov nadšenie.

Prečítajte si aj: Cíger: Potrebujeme dať nejaký lacný gól, aby sme si začali veriť

Macejko

Pestré zloženie fanúšikov poukázalo na to, aký je o hokej pod Tatrami záujem. Na štadióne sme mohli vidieť goralov, fanúšika z Detvy a mnoho iných, ktorí vytvárali dobrú náladu.

Fanúšička s maskotom Goooly

Ďakujeme

Po víťazstve 2:1 nad Švajčiarskom, o ktoré sa gólmi postarali Fafrák a Baláž zaznela slovenská hymna a fanúšikovia skandovali jedno veľké ďakujeme.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, Hokejovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články