Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Crosbyho čarovný večer v NHL: Najprv strelil famózny gól, potom stratil dva zuby

NHL
PITTSBURGH - Sidney Crosby si určite zapamätá duel proti Buffalu Sabres.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:
Prečítajte si aj: Bystričania chceli ukončiť sériu, Surový rešpektuje silu Zámčanov

Kanadský superkanonier v službách Penguins zažil veľmi zaujímavý večer v NHL. Do konca prvej tretiny ostávali posledné sekundy, keď sa Crosby poľahky dostal cez štvoricu brániacich hráčov až pred brankára Lehnera. Toho napokon prekonal iba s použitím jednej ruky! V skutku neskutočný gól v podaní jedného z najlepších hokejistov súčasnosti!

"Nie je veľa hokejistov, ktorí vedia vystreliť jednou rukou. Toto asi nikto nečakal. Vždy bol známy svojou smrtiacou hrou s dvoma rukami na hokejke, teraz ukázal, že to vie aj s jednou," povedal pre NHL.com Crosbyho spoluhráč Chris Kunitz. "Všetci to skúšame na tréningoch, ale v zápase si to s jednou rukou dovolí len on," pridal sa Nick Bonino. Svoj názor pridal i brankár Penguins, Matt Murray: "Takto sa prejavuje svetový hráč."

Prečítajte si aj: VIDEO Dva góly slovenských jastrabov na výhru nestačili, Penguins idú do play-off

To ale v ten večer nebolo pre Crosbyho všetko. Za svoj fantastický kúsok napokon musel zaplatiť i veľkú daň. Minútu a pól do konca tretej tretiny ho totiž do tváre trafila hokejka útočníka Sabres, Evandera Kanea. Crosby sa okamžite zrútil k ľadu a po zápase musel navštíviť zubného špecialistu. Kane mu nešťastným zákrokom vybil dva zuby.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články