Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Macík si strelecky vychutnal Poprad: Užíval som si to

NITRA - Macík si strelecky vychutnal Poprad: "Užíval som si to"
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Hokejisti HK Nitra potvrdili pozíciu favorita a štvrťfinálovú sériu play off Tipsport ligy proti HK Poprad ukončili v najkratšom možnom čase. Na celkovom triumfe 4:0 mal významný podiel útočník Radoslav Macík, ktorý skóroval v každom zo štyroch zápasov. Podľa člena širšieho reprezentačného kádra to nebola jednoduchá séria, no so spoluhráčmi už myslia na ďalšiu.

Prečítajte si aj: VIDEO Popradčania po vypadnutí uznali kvality súpera: Nitra bola lepšia

Nitrania možno ani sami nečakali, že im na postup cez Poprad budú stačiť štyri zápasy, no koncentrovaným výkonom a hokejovým umom jednoznačne prevýšili súpera. "Vôbec to nebolo také jednoduché ako hovorí stav 4:0. Poprad mohol vyhrať druhý zápas na nitrianskom ľade, takisto aj v treťom bol blízko k úspechu, no šťastie sa priklonilo na našu stranu. Tešíme sa z postupu. Teraz si trochu oddýchneme, pozrieme si vývoj v ďalších sériách a pripravíme sa na ďalšie zápasy," poznamenal Macík.

Prečítajte si aj: VIDEO Dva góly slovenských jastrabov na výhru nestačili, Penguins idú do play-off

Šikovný krídelník potvrdil, že má nos na góly. "Celú sezónu som sa tešil na play off. Proti Popradu mi to padalo, navyše sa darilo aj celému tímu, čo som rád. Som veľmi spokojný. Užíval som si to," priznal Macík. Pre Nitranov je to piata semifinálová účasť v rade. Na meno svojho súpera si však musia počkať. Zatiaľ je isté len to, že na prípravu budú mať takmer dva týždne. Prvý semifinálový zápas odohrajú na domácom ľade v pondelok 3. apríla od 18.00.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články