Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Hráč Sparty zlikvidoval Kováčika, kritizoval ho i vlastný kouč: Bol to úplny nezmysel

PRAHA - Hokejista pražskej Sparty, Richard Nedomlel, tvrdým zákrokom zozadu zložil slovenského hokejistu Jozefa Kováčika.
Zdroj: video
Zdieľajte:

Český hokejista Richard Nedomlel to vo včerajšom prvom zápase play-off proti Brnu prehnal. V druhej tretine jeho tím viedol 2:1 a úspešne sa bránil presilovke hostí po vylúčení práve Nedomlela. To, čo ale prišlo po návrate z trestnej lavice, nechápal azda nik na štadióne. Nedomlel zozadu tvrdým zákrokom poslal k zemi nič netušiaceho Jozefa Kováčika, ktorý ostal nehybne ležať na ľade.

"Vôbec neviem čo sa stalo. Stratili sme puk a začal som cúvať do obranného pásma. Všetko čo viem je, že som dostal úder do hlavy zozadu. Vedel som, že Nedomlel pôjde z trestnej lavice, no ten úder som vôbec nečakal. Keby som ho čakal, nevyzeralo by to tak hrôzostrašne," okomentoval moment obranca Brna.

Na ľad okamžite prišli lekári a fanúšikovia si určite vydýchli, keď 37-ročný obranca po svojich odišiel na striedačku. "Prvých 20 - 30 sekúnd som bol mimo a otrasený. Teraz je to už OK. Neviem či to bol úmysel. K tomu nech sa vyjadrí on sám," dodal slovenský zadák.

Prečítajte si aj: Slovan už našiel náhradu za Krajčiho, s hokejom veľa spoločného nemá

Tréner pražskej Sparty ale zákrok svojho zverenca okamžite odsúdil: "Bol to veľmi nezmyselný zákrok. Toto hráč musí kontrolovať."

Svojho spoluhráča chcel ihneď pomstiť útočník Tomáš Vincour. Ten vyzval Nedomlela na bitku. Kováčik si jeho počin veľmi váži: "Vinny chudák možno dopadol aj horšie ako ja. Ešte nedal dole ani rukavice a Nedomlel bol už pripravený. Nevidel som to, bol som ešte mimo. Patrí mu ale veľká vďaka a veľmi si to vážim. Veľmi rád sa ho zase niekedy inokedy zastanem ja."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, sport.cz, blesk.cz

Diskusia

Podobné články