Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Sezóna slabá, no návštevy lepšie ako vlani: Slovan vďaka fanúšikom mieri medzi špičku Európy

KHL
BRATISLAVA - V Bratislave síce sezóna KHL už skončila, no vedeniu sa predsa len podarilo zlepšiť jednu vec: Zvýšiť už tak výbornú návštevnosť domácich stretnutí.
Zdroj: hcslovan.sk
Zdieľajte:

"Priemerná návštevnosť na jeden zápas dosiahla 9104 divákov, čo je približne o 300 divákov viac ako vlani. Domáca aréna mala počas sezóny takmer 91-percentnú mieru obsadenia hľadiska. Z tridsiatich domácich zápasov Slovan vypredal dvanásť," citujeme z oficiálnej stránky Slovana.

Prečítajte si aj: Handzuš vyriešil dilemu, či skončiť alebo pokračovať: Moje myslenie zmenil tréner

Domáce zápasy dokopy videlo viac ako 270-tisíc divákov. Slovanu sa nepodarilo prebojovať do vyraďovacej časti.

"Je pravdepodobné, že s priemerom vyše 9100 divákov na zápas bude Slovan atakovať najlepšiu desiatku európskych klubov v pravidelnom rebríčku IIHF, ktorý zverejnia po skončení základných častí všetkých európskych líg. Tieto čísla iba potvrdzujú dlhodobé postavenie hokejového Slovana ako divácky najúspešnejšieho slovenského športového klubu. V kritériách priemernej návštevnosti a miery obsadenia arény patrí Slovan vďaka svojim skvelým fanúšikom medzi absolútnu špičku v 29-člennom pelotóne tímov KHL," informuje web bratislavského klubu.

Vstupné podľa klubu tvorí zásadnú zložku rozpočtu pre fungovanie klubu. V celej súťaži jedno stretnutie navštívilo priemerne 6124 fanúšikov. Doteraz odohratých 870 zápasov videlo spolu 5,328 milióna divákov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hcslovan.sk, sme.sk

Diskusia

Podobné články