Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Říha znova s chuťou skritizoval pomery v KHL: Je to výsmech pre Slovan

KHL
BRATISLAVA - Kormidelník hokejového Slovana Bratislava Miloš Říha si opäť rýpol do rozhodcov v KHL. Témou rozhovoru bolo hlavne nadržiavanie ruským klubom na úkor tých zahraničných.
Zdroj: instagram.com/hcslovan
Zdieľajte:

"Vychádzam zo štatistík, ktoré hovoria jasnou rečou. Zahraničné kluby ako Jokerit Helsinki, Dynamo Riga, Medveščak Záhreb a Slovan boli oveľa viac trestanejšie ako domáce kluby z Ruska," tvrdí Říha v debate televízie 213.

Prečítajte si aj: Budajova sezóna snov sa nekončí: V bránke Los Angeles nastanú veľké zmeny

Říha už po výmene názorov s rozhodcami párkrát skončil aj na tribúne. "Celé Rusko o bratislavskej atmosfére hovorí a rozhodcovia sa tu cítia veľmi dobre. Všetci tvrdia, že takú atmosféru by chceli mať aj doma. No rozhodcovia to kazia svojimi rozhodnutiami."

Říha naráža na extempore gólmana Brusta pri jednom z posledných zápasov proti Záhrebu. "Keď brankár súpera dostane pukom do masky, tak zapískajú. Ale nám sa to stane trikrát a rozhodcovia sa iba usmievajú. Tak je to vlastne celú sezónu. Potom je jasné, že niekto stratí nervy," dodal Říha k incidentu, pri ktorom bol Brust vylúčený a kvôli trestu prišiel o rozlúčkový domáci zápas.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: 213, sport24.sk

Diskusia

Podobné články