Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Košice na výhru v základe už nemajú: Čada sa posíl pre zdecimovaný káder nedočkal

KOŠICE - Posledné tri sezóny vyhrali základnú časť našej najvyššej súťaže Košice. No tentoraz to asi skončí inak, keďže Oceliari na lídra z Banskej Bystrice strácajú 11 bodov a kouč Čada musí riešiť mnoho problémov.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Medzi najväčšie z nich patrí zdecimovaný káder, ktorý je aj bez toho dosť úzky. "Začalo sa to výpadkami Jankoviča, Matějku, Spilara, Vašíčka i Bartánusa. Potom prišiel štvorzápasový dištanc Nagya a bežne sme museli hrať niekedy až s piatimi juniormi v zostave," povedal Rostislav Čada pre sport24.sk.

Prečítajte si aj: Chára cíti zodpovednosť za odchod dlhoročného kouča: Nemáme srdce z kameňa

Hráči toho majú už celkom dosť. Tréner na zdecimovanú súpisku klub upozornil, no doplnenia kádra sa nedočkal. "Chcel by som oceniť atmosféru v kabíne aj profesionálny prístup chlapcov. Klobúk dolu pred nimi, lebo udržanie v prvej trojke nás stojí veľa síl."

Sezónu začalo 21 hráčov, čo je na klub s najvyššími ambíciami dosť málo. Posily neprišli ani pred blížiacou sa play off. "Sledovali sme pár hráčov, no nie vždy sa prestup podarí. Dôvody sú rôzne - hráč napríklad má zmluvu a jeho klub ho odmietne uvoľniť," doplnil pre sport24.sk prezident klubu Juraj Mondík.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, hckosice.sk, sport24.sk

Diskusia

Podobné články