Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Baluška rozhodoval o výhre Ufy

KHL
Moskva 18. februára (TASR) - Hokejisti Avangardu Omsk zvíťazili vo svojom záverečnom zápase základnej časti Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na ľade Barysu Astana 3:1 a poistili si tak druhú priečku v tabuľke Východnej konferencie i výhodnejšiu pozíciu v prvom kole play off. Účasť vo vyraďovačke mali už pred duelom istú aj domáci hráči, ktorí postúpili z piateho miesta na východe.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V súboji dvoch tímov, ktoré už nemali šancu na postup, vyhral najslabší tím prebiehajúcej sezóny Metallurg Novokuzneck na ľade Jugry Chanty-Mansijsk 4:1.

Hokejisti Salavatu Julajev Ufa zvíťazili pred vlastnými fanúšikmi nad Ladou Togliatti 4:2 a do play off idú zo šiestej priečky Východnej konferencie, čo znamená, že v prvom kole sa stretnú s AK Bars Kazaň.

HC Barys Astana 1:3 Avangard Omsk (0:1, 0:2, 1:0)

Góly: 45. R. Starčenko (Barker) – 8. Michejev (Pjanov), 27. Zubov (Pjanov, Michejev), 34. Michejev (Martynov)

HC Salavat Julajev Ufa 4:2 Lada Togliatti (0:1, 2:1, 2:0)

Góly: 26. Lepistö (I. Grigorenko), 35. M. Majorov (Korotkov), 46. S. Garejev (Kotljarevskij, M. Vorobjov), 60. Kulaš – 11. Zernov (Sotnieks, Belousov), 30. Bočarov (V. Komarov)

Rozhodovali: Vladimír Baluška, Ivan Fetejev – Tornike Kučava, Nikita Novikov

Jugra Chanty-Mansijsk 1:4 Metallurg Novokuzneck (0:1, 0:3, 1:0)

Góly:58. Kulik (Kupcov, Beľajev) – 13. Kalašnikov (Zemčenko, Solovjov), 26. Skorochodov (A. Michejev, Semionov), 29. Semionov (Fatkullin, Skorochodov), 38. Jazkov (Taratuchin, Titov)

Zdieľajte:
Zdroje informácií: khl.ru, tasr

Diskusia

Podobné články