Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Švajčiari postrachom aj pre sedemnástku: Slováci na záver turnaja utŕžili zahanbujúci debakel

BRATISLAVA - Slovenská hokejová reprezentácia do 17 rokov prehrala na záver svojho účinkovania na Turnaji štyroch krajín v nemeckom Füssene so švajčiarskymi rovesníkmi vysoko 0:7.
Zdroj: hockeyslovakia.sk
Zdieľajte:

Mladí "Helvéti" sa stali bez straty bodu víťazmi podujatia, Slováci skončili druhí, keďže domáci Nemcami zdolali Dánov o tri góly 6:3.

Prečítajte si aj: VIDEO Je dobojované: Slováci nezvládli dramatický záver finálového zápasu

Zverenci trénera Róberta Reháka získali na turnaji tri body za piatkové víťazstvo 6:3 nad domácim výberom, vo Füssene začali prehrou 1:3 s Dánskom.

Švajčiarsko "17" – Slovensko "17" 7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
Góly: 6. Tanner (Mettler, Vouillamoz), 7. Ducret (Wyss, Carzimiglia), 30. Scheuner (Tanner), 37. Kiener (Moser, Wyss), 38. Tanner (Moser, Wüest), 57. Henauer (Kiener, Kälin), 60. Aebischer (Prysi, Sopa).

Nemecko - Dánsko 6:3 (3:0, 1:1, 2:2)

konečné poradie: 1. Švajčiarsko, 2. SR, 3. Nemecko, 4. Dánsko

Róbert Rehák, tréner SR 17: "Dnešný zápas sa mi veľmi ťažko hodnotí vzhľadom na výsledok. Švajčiari nastúpili výborne do zápasu, hrali kombinačne a v prvých minútach nás prakticky k ničomu nepustili. Výsledkom boli dva rýchle góly v našej sieti, ktoré výrazne poznačili ďalší priebeh. Naši chlapci si potom prestali veriť a dopúšťali sa veľmi zbytočných chýb, čo bola voda na mlyn pre súpera. Musíme športovo uznať, že súper bol dnes lepší. Mrzí nás, že sme nedokázali nadviazať na včerajší zápas s Nemeckom, keďže tam sme hrali úplne inak."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články