Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovenskí mladíci s ďalšou výhrou: Výkonmi umlčali kritikov mládežníckeho hokeja

PIEŠŤANY - Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov zvíťazila aj vo svojom druhom stretnutí na turnaji Vladimíra Dzurillu v Piešťanoch, keď v piatok zdolala rovesníkov zo Švajčiarska 2:1. Zverenci trénera Norberta Javorčíka si v sobotu o 14.00 h zmerajú sily s Nemeckom.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Turnaj Vladimíra Dzurillu hokejistov do 18 rokov /Piešťany/:

Slovensko 18 - Švajčiarsko 18 2:1 (1:0, 0:0, 1:1)

Góly: 16. Krivošík (Roman, Hrehorčák), 56. Baláž (Dúžek, Liška) - 55. Riat (Patry). Rozhodovali: Konc, Goga - Gegáň, Valo, vylúčenia: 2:2 na 2 min, presilovky a oslabenia: 0:0, 294 divákov.

zostava SR: Kostelný - Fehérváry, Ivan, Kupec, Šimurda, Korenčík, Pupák, Dúžek - Hrehorčák, Roman, Krivošík - Liška, Baláž, Köver - Pospíšil, Urbánek, Fafrák - Stacho, Jakubec, Regenda

Prečítajte si aj: FOTO Slováci po famóznom výkone s postupom do finále: Libor Hudáček mužom zápasu!

Norbert Javorčík, tréner SR 18 (zdroj: hockeyslovakia.sk): "Všetky tri zápasy, ktoré sme v tejto sezóne odohrali so Švajčiarmi, boli veľmi náročné a piatok nebol výnimkou. Ich výborné korčuľovanie umocňuje dobrá organizácia hry, ktorej nechýba ani kvalita v zručnostiach. V prvej tretine sme dali síce len jeden gól, ale potešiteľne sme si vypracovali dostatok šancí. V druhej tretine chlapci mohli zvýšiť náskok, ale s radom šancí hrali až s priveľkou istotou namiesto jednoduchšieho riešenia v koncovke, akoby hľadali geniálnu prihrávku. Spokojní sme s poslednou tretinou, pretože napriek náročnému psychickému tlaku pri najtesnejšom vedení boli naši zverenci stále veľmi koncentrovaní v defenzíve. O ich vysokom stupni nasadenia svedčí aj blesková odpoveď na vyrovnávajúci gól súpera. Na lavičke nebolo treba v tej chvíli nič povedať. Chlapci jednoducho nechceli pripustiť, že by na tabuli zostala remíza. V hlavách hráčov oboch tímov určite zostane piatkové stretnutie pred súbojom na MS. Víťazná bodka nie je na zahodenie..."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články