Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Vytvorí Halák brankársku dvojku s Budajom? O slovenského farmára majú záujem hneď štyri kluby z NHL

AHL
BRIDGEPORT - Záver prestupov v NHL sa pomaly blíži a okrem odchodu Tatara do Chicaga sa špekuluje aj o návrate Jaroslava Haláka do NHL. Podľa webu THN.com by slovenský gólman mohol byť možnou posilou hneď pre štyri kluby.
Zdroj: eyesonisles.com
Zdieľajte:

Haláka poslali na farmu pre neuspokojivé výkony, no v tíme Bridgeportu sa mu výkonnosť podarilo ustáliť. Po deviatich zápasoch má úspešnosť zákrokov na pekných 92,7% a priemer 2,03 gólu na zápas.

Prečítajte si aj: VIDEO Slovan s nožom na krku už nemá na výber: Poradí si na domácom ľade s ďalším kvalitným súperom?

Podľa spomínaného portálu by mohol mať záujem trápiaci sa St. Louis Blues, v ktorom už má Halák v minulosti odchytané štyri sezóny. Blues nedávno vymenili trénera a nový kouč by mohol zatúžiť po novom brankárovi. Blues by však ako výmenu za Haláka ponúkli svoju jednotku Jakea Allena a Islanders momentálne brankára nepotrebujú.

Philadelphia by tiež potrebovala nový impulz, keďže v prebiehajúcej sezóne si zatiaľ Steve Mason a Michal Neuvirth vyberajú viac slabých momentov ako zvyčajne. Väčšia kvalita by sa Letcom zišla.

Najviac však tento post trápi Dallas, ktorý sa síce môže spoliehať na nabitú ofenzívu, no tím neustále dopláca na slabé gólmanske duo z Fínska, Niemi – Lehtonen. Dallas by sa však kvôli platovému stropu musel vzdať jedného z gólmanov a Islanders by takúto výmenu asi ťažko prijali.

Podľa thehockeynews.com nad Halákom premýšľajú aj v Los Angeles, kde by tak boli dvaja slovenskí gólmani. No to je veľmi nepravdepodobné, keďže Jonathan Quick by sa mal o dva týždne vrátiť do bránky a Kráľom by tak zostali štyria brankári. Okrem Budaja by sa Halák na striedačke tlačil aj so Zatkoffom.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: THN.com, thehockeynews.com

Diskusia

Podobné články