Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V súboji manažérov zvíťazil Šatan, spokojní sú však obaja: Nešlo o výsledok, bol to sviatok

POPRAD – Generálni manažéri zo Zápasu hviezd po stretnutí neskrývali spokojnosť. Víťazstvo bral Miroslav Šatan, ale ani domáci Peter Bondra nemal prečo smútiť.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Po remíze 18:18 zvíťazil tím vedený koučom Rostislavom Čadom. Rozhodujúci samostatný nájazd totiž premenil Radovan Puliš zo Zvolena: „Dopadlo to veľmi dobre. Skončilo to remízou, čo sme pri všetkých súťažiach zručností vôbec nečakali. Skôr sme rátali s tým, že ten náskok bude pre jedno či druhé mužstvo dosť veľký. Nakoniec to ale dopadlo remízou a diváci si to museli užiť,“ vyjadril sa Miroslav Šatan, ktorého tím ešte pred začiatkom tretej tretiny prehrával 15:11 a aj keď sa náskok "bondrovcov" zvýšil, vyrovnanie z hokejky Daniela Brejčáka prišlo v záverečných sekundách.

Prečítajte si aj: VIDEO Prezident Andrej Kiska sa zúčastnil Zápasu hviezd: Šancu hrať hokej musí mať každý

„Myslím, že hráči hrali najlepšie v závere, keďže išlo o všetko. Dali si záležať aj v tých trestných strieľaniach. Prvé dve tretiny im možno na výsledku nezáležalo, v poslednej už áno,“ pokračoval „Šarky“. Sám bol spokojný aj s koučom, ktorého si vybral: „Tréner Čada urobil dobrú taktiku a mal aj dobré výbery na nájazdy. Z tých čo dali góly, som jedného vybral ja a druhého on.“

Jeho náprotivok Peter Bondra bol vďačný za šancu pred domácim publikom poskladať tím, s ktorým siahal na víťazstvo: „Vládla super atmosféra. Pevne verím, že aj hráči si to užili. Chcel by som poďakovať divákom i Tipsport lige, že som tu mohol byť hosťom a mám z toho veľmi pekný zážitok. Určite to splnilo očakávania dúfam, že aj všetkých ostatných,“ povedala bývalá hviezda NHL.

Prečítajte si aj: Najtvrdšiu strelu má Dudáš: Bol som nervózny, že to nevyhrám

Miroslav Šatan musel čeliť aj snahe dostať ho na ľad. To sa nakoniec nepodarilo, no možno by sa nahovoriť dal: „Našťastie som nemal korčule, ale tie trestné by som si ešte vyskúšal,“ povedal manažér, podľa ktorého rozhodla „skúsenosť a vytrvalosť.“

Ešte pred zápasom prebehol medzi dvomi generálnymi manažérmi súboj vo fanzóne. Z mnohých disciplín sa hovorilo hlavne o tej, kde mali v nájazdoch prekonať brankára. Tým nebol nik iný, ako samotný Richard Lintner: „Citrón v bráne totálne zlyhal. Sľúbil nám prekvapenie, nevedeli sme kto príde. Mysleli sme si, že to bude nejaký profík, alebo, že sem dotiahol napríklad Dominika Haška. Nakoniec, keď sa postavil do tej brány, tak nám to dosť uľahčil,“ hovoril kapitán majstrov sveta z roku 2002.

Prečítajte si aj: Bystrickí hokejisti porazili v exhibícii svojho kouča: Ešte, že v pondelok máme voľno

"Páčilo sa mi, že si diváci našli cestu na štadión a bola plná hala. Nešlo o výsledok, bol to taký malý sviatok," dodal Šatan.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články