Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan potvrdil, že opäť chce hrať aj najvyššiu slovenskú súťaž: Chýba nám iba maličkosť

KHL
BRATISLAVA - Slovan Bratislava sa snaží, aby jeho B-mužstvo hrávalo v slovenskej Tipsport lige. Problémom asi bude citlivé miesto bratislavského klubu - financie.
Zdroj: instagram.com/hcslovan
Zdieľajte:

Belasí by rozhodne zvýšili atraktivitu našej najvyššej hokejovej súťaže a pozitíny dopad by to malo aj pre áčko, ktoré pôsobí v KHL. Mladíci by dostávali oveľa viac priestoru na naberanie skúseností. A Slovan jednoducho do ligy patrí.

Prečítajte si aj: Čada dôveruje Šatanovi: "Určite vybral to najlepšie"

Generálny manažér Slovana Bratislava Maroš Krajči v rozhovore pre hnonline.sk potvrdil, že táto téma je v klube opäť aktuálna. Vedenie klubu sa snaží získať prípadnú podporu aj od samosprávy v súvislosti s výškou nájmu pre detské a mládežnícke tímy. Zmeniť by sa mali zmluvné podmienky medzi STARZ a Slovanom. Účinnosť však naberú, až keď Slovan uhradí aktuálny splátkový kalendár.

"Zo športovej stránky by pre klub a samotnú Tipsport ligu bol druhý tím seniorov Slovana prínosom. Chýba k tomu iba maličkosť - musíme zohnať ešte ďalších 700 000 až milión eur, aby sme zabezpečili dôstojné účinkovanie tohto tímu v lige. Táto téma bude znova aktuálna v jarnom predsezónnom období," uviedol Krajči pre hnonline.sk.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hnonline.sk, khl.sk

Diskusia

Podobné články