Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tipérsky špeciál: Posledná domáca séria belasých začína proti Jaroslavľu: Dokážu Slovanisti naplno bodovať a pomýšľať na postup?

BRATISLAVA - Zimný štadión Ondreja Nepelu je už pripravený na domáce vyvrcholenie základnej časti KHL. Dnešným súperom Slovana je Lokomotiv Jaroslavľ.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

HC Slovan Bratislava - Lokomotiv Jaroslavľ

Belasí sa po troch zápasoch na klziskách súperov vracajú do domácej arény na tri dôležité stretnutia s tímami Západnej konferencie. Do Bratislavy opäť zavítajú mužstvá, v ktorých hrá hneď niekoľko pozoruhodných hráčov. Dnes na svojom ľade privítajú Lokomotiv Jaroslavľ.

Prečítajte si aj: VIDEO Slovan stále v hre o play-off: Urputný boj belasých sa presúva do Bratislavy!

Tento tím má už účasť v play off istú, momentálne bojuje o čo najlepšie umiestnenie v tabuľke. Tréner Alexei Kudashov sa spolieha najmä na produktívnych zámorských hokejistov. V 54 zápasoch zaznamenal 47 bodov Brandon Kozun (18+29). Dvadsaťsedemročný Kanaďan pôsobí v klube prvú sezónu a hneď patrí k oporám tímu. Priveľmi za ním nezaostávajú ani Petri Kontiola či Max Talbot. Fínsky veterán má na svojom konte 36 bodov (17+19). Kanaďan Max Talbot ich nazbieral o päť menej.

Brandon Kozun

Najlepším bekom, čo sa počtu bodov týka je Staffan Kronwall. Švédsky hokejista nazbieral osemnásť bodov. V tomto klube pôsobí už piatu sezónu. Z domácich hokejistov sa najviac darí Andreiovi Laktionovi, ktorý nazbieral 25 bodov. V prvom vzájomnom zápase v Jaroslavli sme zvíťazili 3:2 po predĺžení. Samozrejme, že dnes to bude úplne iný zápas, keďže play off je už za rohom.

ABSENCIE

HC Slovan Bratislava: Meszároš, Viedenský, Ďaloga, Smoleňák, Nedorost

Lokomotiv Jaroslavľ: N. Cherepanov, Y. Fateyev, S. Kronwall, D. Mosalyov, Y. Kroshkov (neistý štart)

Tipujeme výhru Slovana v kurze 3.19

Posledný zápas

Admiral Vladivostok - Slovan Bratislava 2:1 (2:0, 0:1, 0:0)

Góly: 16. Sigarjov (Wright, Morrisonn), 16. Sajustov (Fisenko, Gavrilenko) - 22. Šťastný (Jeglič, Chipchura).

Hokejisti Slovana Bratislava zakončili výjazd na Ďalekom východe prehrou, v sobotňajšom dueli KHL podľahli Admiralu Vladivostok tesne 1:2. Domáci položili základ úspechu v 16. minúte, keď v priebehu 26 sekúnd strelili dva góly.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, facebook.com, twitter.com

Diskusia

Podobné články