Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Nezabudnuteľné zažitky do konca života: Zásnuby priamo na ľadovej ploche!

Top
BRATISLAVA - Zásnuby na hokejovom zápase? V zahraniční bežná vec. U nás na hokejových štadiónoch zvyknú fanúšikovia jednotlivých klubov občas žiadať svoje partnerky o ruku. Pozrime sa na dojímavé okamihy párov z rôznych kútov sveta.
Zdroj: hokejovýsvet.sk/koláž
Zdieľajte:

Matt & Rebecca

Tento pár sa zasnúbil 1. mája 2010 na ľade v Colorade. Rebecca a Matt začali spolu chodiť koncom roka 2007. Matt stále spomína na ich úplne prvé stretnutie, ktoré nevyšlo podľa jeho predstáv, keďže ho musel odložiť kvôli chrípke. Keď sa konečne stretli, bolo to pre neho niečo neopísateľné, tešil sa o to viac, keď zistil, že ich spája aj láska k hokeju. Keďže to bol ich spoločné hobby, väčšinou sa spolu stretávali na zápasoch Floridy Panthers.

Jamie Milam & Teresca

Bol to taký obyčajný ligový zápas, v ktorom Nitra potvrdila úlohu mierneho favorita a vyhrala s Martinom 2:1. No keď už všetci hráči zašli do kabín, americký obranca Jamie Milam sa rozhodol, že sa na ľade zasnúbi s priateľkou Terescou. A odpoveď? No predsa yes...

Prečítajte si aj: Husársky kúsok Trenčína: V posledných hodinách prestupov získala hneď štyroch hráčov Slovana

Schuyler & Kalie

Keď sa Kalie prišla pozrieť na charitatívny zápas svojho priateľa ani len netušila, čo ju ešte v ten večer čaká. „Bola som šokovaná a veľmi šťastná“ povedala. Kalie a Schuyler chodili spolu štyri roky. "Milujem ho, nemohla som si želať lepšieho chlapa." povedala.

Cheerleader

Roztlieskavačka Dallas Stars prijíma ponuku na sobáš od svojho priateľa počas prestávky.

Isaac & Erica

Títo dvaja hokej doslova zbožňujú, obidvaja sú veľkými fanúšikmi Washington Capitals. Spoznali sa na strednej škole, boli výborní kamaráti. Osud to zariadil tak, že po škole sa nevideli viac ako 10 rokov. Keď sa znovu stretli, boli nadšení. Nikdy nezabudnú na spoločné stretnutie na NHL Winter Classic 2015 (každoročný hokejový zápas pod holým nebom).


Jeff & Rachel

Justin & Morgan

Justin požiadal o ruku svoju priateľku počas prestávky zápasu svojho tímu v ECHL (profesionálna hokejová liga v USA).

Matt & Whitney

Moderátor Matt požiadal o ruku priateľku Whitney počas prestávky pred vyše 5000 divákmi.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR,wikipedia.org, youtube.com globegazette.com

Diskusia

Podobné články