Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Michalovce to s postupom medzi špičku myslia vážne, piata posila v rýchlom slede

SHL
MICHALOVCE - Slovenský hokejový útočník Vladimír Lantoš vymenil trenčiansku Duklu za michalovskú. Práve 26-ročný skalický rodák sa stal v krátkom čase už piatou posilou ambiciózneho účastníka 1. hokejovej ligy HK Dukla Michalovce. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: duklamichalovce.sk
Zdieľajte:

Lantoš prichádza do Michaloviec po tom, ako s ním nedávno vedenie tipsportligového klubu HK Dukla Trenčín ukončilo spoluprácu. V drese trenčianskych "vojakov" odohral v aktuálnom ročníku šesť zápasov bez bodového zisku.

Prečítajte si aj: Tipérsky špeciál: Slovan sa nevzdáva a urputne bojuje o dôležité body, pokorí „Belasá armáda“ na Ďalekom východe „Tichomorskú flotilu“?

V minulosti hrával najvyššiu slovenskú súťaž aj za Poprad, Banskú Bystricu či materskú skalicu. V druhej najvyššej súťaži doteraz pôsobil iba v drese Senice.

Lantoš bol v sezóne 2010/2011 najproduktívnejším hráčom juniorskej extraligy a pre michalovský klub je v krátkom čase piatou hráčskou posilou.

Vedenie Dukly nedávno angažovalo tiež obrancov Michala Gutwalda a Vjačeslava Selujanova, ako aj útočníkov Richarda Mráza a Mateja Giľáka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články